Tom Cruise is terug en deelt eerste trailer van Top Gun: Maverick

redactie 19 Jul 2019 Entertainment

De follow-up op de hitfilm Top Gun uit 1986 is al een flinke tijd in de maak en is helemaal aangepast aan de moderne tijd. Vandaag werd de eerste trailer de lucht in gegooid en deze willen we natuurlijk graag met jullie delen. Top Gun: Maverick draait om de opkomst van drones en het langzaam verdwijnen van het werk van piloten.

De klassieker waarin Tom Cruise zijn doorbraak maakte komt terug. Top Gun: Maverick draait om de vijfde generatie vechtpiloten en bekijkt het einde van het tijdperk van de luchtgevechten. De gevechten in de lucht tussen twee piloten lijken zo’n beetje voorbij te zijn. Maverick is nu instructeur op een vliegschool voor luchtmachtpiloten en begeleidt Bradley Bradshaw, de zoon van zijn overleden partner Nick ‘Goose’ Bradshaw. In de sequel keert ook Val Kilmer terug. Hij kruipt weer in de rol van Tom ‘Iceman’ Kazansky.

Het is nog even wachten voordat we de film in de bios kunnen zien, maar bekijk hier alvast de trailer. Top Gun: Maverick draait in juni 2020 in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Tom Cruise is terug en deelt eerste trailer van Top Gun: Maverick
Sluiten