De trailer voor The Gentleman met Matthew McConaughey is gedropt

redactie 3 Oct 2019 Entertainment

The Gentleman is het nieuwste werkstuk van Guy Ritchie en als we een kijkje nemen naar de deelnemende cast, zitten we met deze film zeker goed. De rollen worden vertolkt door onder andere: Hugh Grant, Charlie Hunnan, Michelle Dockery, Colin Farrel en most notorious: Matthew McConaughey.

Verhaallijn

Het verhaal baseert zich rondom de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew) die een erg succesvol drugsimperium heeft opgezet in London. Er komt een  moment dat zijn succes boven water komt en dat leidt tot blackmailing, chantage en andere acties van anderen om zo zijn imperium van hem af te nemen. Dat alles gaat gepaard met een fikse portie humor en actie om je weer ongeveer twee uur lang zoet te houden.

Stoute Matthew

Dit komt voor McConaughey misschien allemaal wel erg dicht bij huis, want in 1999 werd hij zelf gearresteerd op het in bezit zijn van marihuana. Vandaag de dag kan hij gelukkig wel lekker legaal z’n kruidenpeuk in lichterlaaie zetten.

Een echte releasedatum is nog niet om de hoek komen kijken, maar volgens sommigen kan het zijn dat deze film eind januari 2020 in de Hollandse bioscopen gaat opduiken.

Reageer op artikel:
De trailer voor The Gentleman met Matthew McConaughey is gedropt
Sluiten