Bloedstollende trailer van de laatste film Penoza gedropt

redactie 4 Jul 2019 Entertainment

Het is even een tijdje stil geweest rondom de spannende Nederlandse misdaadserie Penoza. Het laatste bericht dat we kregen was dat crimineel Carmen van Waalraven nog leeft en in Canada is ondergedoken. Nu is de trailer van de laatste film gedropt door Dutch FilmWorks: Penoza: The Final Chapter.

Penoza is een van de spannendste series van eigen bodem. Jarenlang zaten we met spanning voor de tv om te kijken naar Carmen van Walraven en haar gezellige familie. Na vijf seizoenen eindigde de populaire serie in 2017. Gelukkig krijgen we in 2019 nog een goede en uniek afsluiting in de vorm van een film. Kom maar door!

Penoza: The Final Chapter

De trailer is gedropt door Dutch FilmWorks en alle acteurs uit de serie spelen mee. Penoza: The Final Chapter moet voor de liefhebbers van de serie een feest zijn om naar te kijken. Mocht je de serie nog nooit gezien hebben dan leer je drugsbaas Carmen van Walraven gelijk goed kennen.

We zien dat Carmen ondergedoken zit in Canada, maar het hier niet lang volhoudt. Ze wordt uiteindelijk uitgeleverd aan Nederland en valt daar snel weer terug in haar bad habits als bazin van de onderwereld. De kinderen van Carmen zijn geschokt als ze zien dat hun moeder nog leeft. Er zijn genoeg mensen die nog wraak willen nemen op Carmen…

Penoza: The Final Chapter is vanaf 28 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Check hieronder alvast de trailer.

Reageer op artikel:
Bloedstollende trailer van de laatste film Penoza gedropt
Sluiten