Zie hier de nieuwe trailer van David Attenborough’s Seven Worlds One Planet

redactie 7 Oct 2019 Entertainment

De nieuwe trailer van 7 worlds one planet bevat alles wat we kunnen verwachten van een natuur-docu: prachtige beelden van de natuur op z’n allermooist en de meest diverse diersoorten, theatrale achtergrondmuziek en dat alles samengevoegd met de niet meer weg te denkende stem van Sir David Attenborough. Awesome!

7 worlds

De 93-jarige sir David kennen we natuurlijk allemaal als ‘de’ stem achter Planet Earth en allerlei andere succesvolle natuurdocumentaires. Zoals de naam al doet vermoeden speelt deze nieuwe show zich af op zeven verschillende continenten op onze vertrouwde planeet.

Diversiteit

“Miljoenen jaren geleden hebben ongelooflijke krachten de aardkorst uit elkaar getrokken waardoor zeven buitengewone continenten zijn ontstaan. Zeven werelden, één planeet, gepresenteerd door David Attenborough. De docu zal onthullen hoe elk afzonderlijk continent het unieke dierenleven heeft gevormd dat daar is gevonden. De serie zal de diversiteit van het leven op elk van deze continenten vieren, maar laat ook de vele uitdagingen waarmee de dieren worden geconfronteerd in een moderne wereld die wordt gedomineerd door de mensheid zien. Door onbekende, ongeziene en onverwachte natuurverhalen te vertellen, ontdekken we de fundamentele waarheid over wat maakt elk van onze zeven werelden uniek.”

Hebben we er al een beetje zin in? Mooizo! 27 oktober kan je er lekker voor gaan zitten. Het gaat je die datum voorgeschoteld worden door BBC One.

Reageer op artikel:
Zie hier de nieuwe trailer van David Attenborough’s Seven Worlds One Planet
Sluiten