Deze top vijf plastische chirurgie ingrepen geven ons hoop

redactie 23 Sep 2019 Entertainment

Het toedienen van fillers, een kleine correctie aan de neus of je lippen opvullen. Veel mensen hebben hier toch nog steeds een beetje een afkeurende blik op. Het zou niet meer natuurlijk zijn en het maak nooit iemand mooier. Dit zijn de uitspraken die je altijd hoort en zijn gebaseerd op de plastische horrorverhalen (zoals de ‘real life’ Ken pop). Maar zijn deze gedachtes wel terecht? Er zijn namelijk ook genoeg voorbeelden van succes. In deze top 5 lijst zie je enkele succesverhalen van plastische ingrepen.

De 21eeeuw

Het is de 21eeeuw kan een plastische ingreep niet gewoon? Als wij kijken naar de kritiek op plastische ingrepen, zien wij vooral dat het gaat om een oudere doelgroep. Onder de jongere generatie is het steeds normaler en wordt het ook sneller geaccepteerd. Dit zien wij dan ook terug bij celebrities. Zij praten in sommige gevallen openlijk over hun ingrepen en stimuleren op deze manier ook hun publiek. Denk hierbij aan mensen als Kylie Jenner of onze eigen NikkieTutorials. Om dit controversiële onderwerp ook eens van de andere kant te belichten hebben wij een top vijf samengesteld, waarin plastische chirurgie goed heeft uitgepakt.

Top vijf

In deze lijst zie je celebraties wiens procedures zo goed zijn gegaan dat je van blik veranderd.

Kylie Jenner

View this post on Instagram

don’t ever sleep on yourself ?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie is natuurlijk bekend van de serie Keeping up with the Kardashians en vanwege haar eigen make-up empire. Maar misschien nog bekender zijn haar lippen. De eerst kleine lipjes zijn nu schitterend vol. We kunnen dus wel spreken van een succes ingreep.

Blake Lively

View this post on Instagram

@alliseeisyou_movie …But all you see is me shamelessly filling your feed with more photos of myself from my @glamourmag shoot

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

De schitterende vrouw van Ryan Reynolds had altijd al een mooi koppie met betoverende ogen en prachtig blond haar. Maar ook de verbluffende Blake heeft een beetje laten sleutelen. Als je haar eerste rol vergelijkt met nu, zijn er ook duidelijk verschillen te zien. Zo is haar borstpartij toch zeker enkele cups gestegen en is ook haar neus wat smaller en strakker. Ons hoor je niet klagen hoor. Wij kunnen alleen maar dromen dat we ooit als Ryan wakker worden naast deze prachtvrouw.

Megan Fox

View this post on Instagram

#happyholidays @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Ah, Megan. De ultieme girl next door en sinds de release van Transformers de droom van elke jongen. Het valt niet meteen op, maar ook Megan heeft meerdere ingrepen in haar gezicht laten doen. Als je deze foto’s naast elkaar ziet, is dat wel duidelijk. Wij zouden maar al te graag een keertje een beschuitje met Megan willen eten.

Jennifer Aniston

View this post on Instagram

Beautiful❤️?❤️?#beautiful #jenniferaniston #faniston #perfect #gorgeous #amazing #queen #ilovehersomuch❤️ #pretty #bestactress #gayforjenniferaniston

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on

Deze goddess heeft in het verleden toch ook echt een kleine correctie gedaan. Net als Rachel in Friends heeft Jen ook een neusverandering doorstaan. Ze heeft misschien een klein beetje hulp gehad met haar neus, maar dat mag allemaal. Het heeft in ieder geval goed uitgepakt voor Jen. Inmiddels is Jen met haar 50 jaar de heetste Sarah op de planeet.

Kim Kardashian

View this post on Instagram

I’m wearing the @skims Sculpting Bodysuit in shade Sienna. It gives full body support with built in compression to smooth your torso and sculpt your waist. Launching Sept 10 skims.com – Price $62 – XXS-5XL – 9 colors

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

We sluiten natuurlijk af met een Kardashian. Deze familie is toch wel het wandelende reclamebord voor plastische ingrepen. Ook Kim heeft door de jaren heen het nodige laten bijwerken. Maar wie gaat daar nu over klagen? Wat een schitterende verschijning!

Reageer op artikel:
Deze top vijf plastische chirurgie ingrepen geven ons hoop
Sluiten