Teaser van nieuwe seizoen Top Gear belooft weer karrenvracht aan spektakel

Top Gear maakt zich op voor alweer zijn 26e seizoen en aan de teaser te zien mogen we ons weer opmaken voor een nieuw seizoen vol bandenrokend spektakel en overig autogeweld.

Ja, Clarkson, Hammond en May zijn niet meer bij Top Gear. Get over it. Dat gezeik kennen we nu wel. Top Gear is verder gegaan en met Chris Harris en Matt LeBlanc hebben ze ijzersterke presentatoren in huis. Jammer dat dit het laatste seizoen wordt van Matt, hij zal worden opgevolgd door comedian Paddy McGuinness en voormalg cricketer Andrew Flintoff.

Wat kunnen we zoal verwachten als we de teaser moeten geloven? Auto’s als een Porsche Panamera, Rolls-Royce Phantom en een Porsche 911 GT3 RS. Verder lijken we een race te kunnen verwachten met de nieuwe Bentley Continental GT en een Bentley Speed 8 raceauto van begin dit millennium.

Zoals we van Top Gear mogen verwachten kunnen we natuurlijk weer rekenen op de nodige andere avonturen, zoals iets met wingsuits. Afijn, bekijk de trailer maar gewoon. De nieuwe serie wordt binnenkort verwacht, al blijft een exacte datum nog uit. De kwaliteit druipt nog altijd van de video’s af, dus wij verheugen ons gewoon weer op een nieuw seizoen.

Reageer op artikel:
Teaser van nieuwe seizoen Top Gear belooft weer karrenvracht aan spektakel
Sluiten