Laat nu overal je knapperige Toni Loco pizza bezorgen

Redactie 27 Aug 2019 Entertainment

De zomer is in volle gang en dat betekent dat we volgens Mediterraanse maatstaven lekker buiten kunnen flaneren. Wat is er lekkerder dan na een werkdag s’ avonds met een groepje vrienden op een kleedje in het park te ploffen met een paar biertjes? Zo’n picknick kun je nu helemaal afmaken door pizza’s in het park te laten bezorgen.

Maar datzelfde geldt natuurlijk voor als je een lekker boottochtje maakt en ergens aanmeert, of onder je favoriete brug of gewoon thuis. Whatever you want, jouw pizza wordt bezorgd. Alles te danken aan Toni Loco, want zij maken dit mogelijk. De vlieger gaat niet op voor elk park, want Toni Loco zit vooralsnog alleen in Amsterdam. Er zijn wel een hele hoop Amsterdamse parken waarin ze bezorgen. We zullen ze even voor je opsommen.

Royale korting bij Uber Eats

Uber Eats bezorgt de heerlijke Italiaanse deegcirkels in het Sarphatipark, Westerpark, Vondelpark, Rembrandtpark, Oosterpark, Beatrixpark. Eigenlijk dus alle grote parken die onze hoofdstad telt. Maar ook als je ergens aanmeert in onze hoofdstad worden de pizza’s netjes afgeleverd waar jij maar wilt. Komt helemaal mooi uit dat je nu bij Uber Eats 20% korting krijgt op je eerste bestelling. Je hoeft alleen even de kortingscode tonilocoboatparty in te vullen en de rest gaat vanzelf.

Zeker in gedachten houden voor als je een potje gaat varen. Vrienden optrommelen, paar Corona’s erbij, slice pizza in je hand en de summer vibes shinen in volle glorie door je lichaam.

Reageer op artikel:
Laat nu overal je knapperige Toni Loco pizza bezorgen
Sluiten