De nieuwe TCL Roku 6 series is een absoluut koopje

redactie 23 Sep 2019 Entertainment

Vergeet alle grote tv-merken die er bestaan. TCL is de tv die jij op dit moment nodig hebt. Een verbluffend design met kwaliteit van de hoogste categorie voor een betaalbare prijs. Twijfel je nog over een nieuwe upgrade, wacht dan niet meer langer de TCL Roku 6 series is de tv van jouw dromen.

Kleuren tovenaar

Ja, ja, het kan gewoon. Een tv van buitengewoon goede kwaliteit en dan ook nog voor een betaalbare prijs. Alle vaders krijgen het er warm van. De afmetingen van het scherm zijn 55-inch en 65-inch, dus groot genoeg. Geen gezeik met een of ander miezerig schermpje. Nee gewoon het echte werk. Na de lovende kritieken van de vorige serie is de Quantum DOT (QLED) -technologie weer terug. De techniek is verbeterd en goed voor een 100 procent volume in de DCI-P3 Hollywood-referentiekleurenruimte. Klinkt in elk geval indrukwekkend, komt erop neer dat je nog scherpere kleuren op je schermpje hebt.

Foto: TLC

Scherper dan het blote oog

Het wordt zelfs nog beter. De 6-serie verlegt ook de grenzen van High Dynamic Range (HDR). TCL’s eigen AiPQ Engine optimaliseert kleur, contrast en helderheid voor een spectaculaire kijkervaring in Dolby Vision 4K HDR, een resolutie die al wordt ondersteund door toonaangevende content providers zoals Amazon, Netflix en VUDU, evenals apparaten zoals de Xbox One en Apple TV. Loop dus voor op de rest. Jij bent nu de koning van de thuisbioscoop.

Super deal

Nu denk je misschien aan een onbetaalbare prijs, want ja, al dit moois moet wel iets kosten toch? Daar heb je het dan voor jezelf gelukkig helemaal mis. Dit prachtige staaltje apparatuur is namelijk al verkrijgbaar vanaf 550 euro. Een absoluut koopje als je het ons vraagt. Schep dus lekker op over je nieuwe super-tv.

Reageer op artikel:
De nieuwe TCL Roku 6 series is een absoluut koopje
Sluiten