Tinder is bezig met Tinder Vault dat zo’n 500 dollar per maand moet gaan kosten

Tinder werkt aan een nogal duur abonnementsaanbod, genaamd Tinder Vault. Dit lijkt expliciet gericht te zijn op degenen die rijk genoeg zijn en naar rechts willen swipen om zo andere semi-invloedrijke mensen tegen te komen. De plannen voor Tinder Vault onthulde Tinder chief product officer Mark Van Ryswyk. Het is wel nog onduidelijk wanneer Tinder het aanbod wil uitbrengen.

Tinder Vault

Het bedrijf gaat door met het uitbreiden van zijn abonnementen. Nu is er eentje op komst van 500 dollar per maand met de titel “Tinder Vault”. Momenteel is het premium Platinum-abonnement van Tinder met 30 dollar per maand de duurste.

Volgens gevonden screenshots van een Reddit-gebruiker, zijn de voordelen van Tinder Vault onder meer een speciale status, prioriteitspas die meer profielboosts biedt, gepersonaliseerde conciërgeservice (die zou fungeren als een soort pick-up artist 24/7 adviesservice) en een premium paspoort dat toegang biedt tot de meest actieve en invloedrijke leden van Tinder.

Van Ryswyk

“Ik heb altijd zoiets van: ‘Ik wil het gisteren.’ En zo werken deze dingen natuurlijk niet”, zegt Van Ryswyk. “We zitten nog steeds in deze leermodus. Onderdeel daarvan is uitzoeken hoe iets dat iemand 6.000 dollar per jaar gaat kosten, waarde toevoegt aan het algehele Tinder-ecosysteem. Het kan de ervaring voor de gratis leden van Tinder, die de overgrote meerderheid van de totale gebruikers vormen, niet onderbreken. En het moet voldoende impact hebben voor de serieuze daters die bereid zijn te betalen voor Vault.”

Kosten

Een erg handig moment waarop Tinder Vault nu wordt besproken is het niet. Consumenten zijn nu steeds prijsbewuster aan het worden en proberen, waar ze kunnen, kosten te besparen. Het leven is op dit moment natuurlijk al duur genoeg.

Het ultra-premium idee komt wel omdat Tinder probeert af te wijken van het huidige imago van een hookup-app en naar een platform wil groeien waar je ook iets serieuzers kan vinden. Hoewel de geruchten dus zijn bevestigd, bevindt de functie zich nog in de vroege ontwikkelingsfase en kunnen de prijzen en naam bijvoorbeeld nog veranderen.

Reageer op artikel:
Tinder is bezig met Tinder Vault dat zo’n 500 dollar per maand moet gaan kosten
Sluiten