TikTokker Buurtwacht gaat viraal met sterke verhalen

We hebben allemaal die ene vriend die kampioen sterke verhalen vertellen is. De meeste mensen vertellen gewoon leuke dingen over hun weekend. Waar ze uit zijn geweest, hoe de voetbalwedstrijd ging. Dat soort dingen. Hij maakt ieder weekend een orgie of een halve wereldoorlog mee. We reageren niet “oh, wat leuk!” maar “ja, dat zal menneke.” Toch haalt hij het nog niet bij Buurtwacht.

Tiktokker Buurtwacht

Wie? Ja, zijn echte naam hebben we ook niet kunnen ontfutselen. Maar we hebben het over een jongen die op TikTok plaatst onder de naam buurtwachtt. Daar gaan clips uit zijn Twitch-streams keihard. In die streams vertelt hij zijn kijkers over wat hij allemaal heeft meegemaakt. Of nou ja, we vermoeden dat zijn verhalen een beetje zijn aangedikt.

Zo maar een greep: hij heeft een tijger verslagen die in zijn kamer zat; iemand die in de jumbo om hooikoortspilletjes vroeg, bleek een hinderlaag en in een restaurant trapte hij een meisje dood omdat ze de laatst lamskoletjes (lamskoteletten, vermoeden we) had gepakt. Ja, dat zal menneke.

Uber Eats

Onze favoriet blijft toch wel Uber Eats. Deze enthousiaste streamer had eten besteld maar wat bleek: het was weer een hinderlaag. Gelukkig blijkt ‘ie een getraind vechtersbaas en rekende hij met alle vijanden af. En hij kan het ook nog prachtig vertellen. Zeg zelf maar: geloof je zijn verhaal?

Reageer op artikel:
TikTokker Buurtwacht gaat viraal met sterke verhalen
Sluiten