Kom alles te weten over Game of Thrones met de meesterlijke chatbot Guide of Thrones

Redactie 1 jul 2017 Entertainment

Overal in de wereld worden de laptops opgestart en de tv’s aangeknalt. Na langer dan een jaar wachten staat op 17-7-17 Game of Thrones seizoen 7  eindelijk voor de deur. Ondertussen raken zelfs de niet-Game-of-Thrones kijkers in de ban van de show. Zij kunnen niet snel genoeg beginnen en wij willen volledig op de hoogte zijn van waar één van de populairste series ooit de kijkers clueless achtergelaten heeft.

Dus maken wij ons op om seizoen 1 t/m 6 opnieuw te gaan kijken. Bingewatchen bedoelen we, heerlijk! Gewoon op Ziggo, nu al zin in. Kost alleen bakken met tijd. Wij weten de beste, en snelste, manier om alle ins en outs van de topserie weer vers in je geheugen te griffen of in je op te nemen: de Ziggo chatbot Guide of Thrones!

FHM-Guide of Thrones
©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are property of Home Box Office, Inc.

De vrienden van Ziggo – die als enige Game of Thrones vanaf 17 juli uitzenden via Ziggo Movies & Series XL en L – maken het leven van de GoT fans nog een heel stuk aangenamer. In de aanloop naar seizoen 7 ontwikkelde Ziggo de Guide of Thrones Messenger, de ideale manier voor zowel beginnende als trouwe kijkers om je voor te bereiden op het epische seizoen. De chatbot (a la Chatman) bevat snappy samenvattingen van de officiële karakters uit de HBO-hitserie die jouw vragen over de losbarstende strijd om Westeros beantwoorden. Deze match made in heaven-tool werkt op Facebook Messenger en is gebaseerd op een interactief script geschreven door thuglife GoT kenners. Hats! Precies wat we nodig hadden.

GoT_ziggo

Want hoe zat het nou precies? Zelfs de grootste fanatiekelingen hebben vraagtekens in hun hoofd en daar gaat de Guide of Thrones als superheld fungeren. Wie wilt Arya Stark nou allemaal in de grond hebben en waarom brak The Red Wedding het internet? Precies, geen idee meer. Laat de Guide of Thrones Messenger van Ziggo je helpen. Toegankelijk voor iedereen, begrijpt emoji’s, leidt jou door de wereld van Westeros en bevat tientallen GoT-karakters. Nu al genieten dus. Als je geen spoilers wilt, vink je dat toch gewoon uit? Ideaal.

©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are property of Home Box Office, Inc.

Wil jij ook kunnen meepraten over de serie die 38 Emmy Awards heeft gewonnen? De Guide of Thrones is alles wat je nodig hebt. Perfect voor als je weer helemaal bij wil zijn, maar ook als je nog moet beginnen met de serie is het uitermate handig. Kijk voor meer informatie op Ziggo.nl/GoT. #WinterIsHere

Wist je trouwens dat je in Nederland alleen bij Ziggo Movies & Series XL en L de eerste zes seizoenen nu al kunt bekijken? Vanaf 17 juli komt daar het langverwachte seizoen 7 uiteraard gewoon bij, 24 uur na de Amerikaanse lancering. Je checkt het on demand via de mediabox of via de Ziggo GO App. Wij zitten er klaar voor!

In samenwerking met Ziggo

Reageer op artikel:
Kom alles te weten over Game of Thrones met de meesterlijke chatbot Guide of Thrones
Sluiten