Tiende seizoen Walking Dead komt in oktober op de buis

redactie 22 Jul 2019 Entertainment

Het grote aftellen is begonnen. The Walking Dead keert binnenkort terug voor seizoen 10.  Goed nieuws voor de echte fans onder ons, want we weten nu precies wanneer het in Nederland op de buis komt. Schaf je abbo op Fox maar weer aan, want daar gebeurt het allemaal. 

We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar voor de mensen die geen idee hebben waar het over gaat: de spannende zombieserie speelt zich af in een wereld die door zombies is overgenomen en volgt een groep mensen die dagelijks probeert te overleven. Als je er nog niks van hebt gezien heb je lange bingewatch-dagen te gaan, want het tiende seizoen verschijnt in oktober op de buis.

Vanaf maandag 7 oktober om precies te zijn.  Het tiende seizoen van The Walking Dead begint in Amerika eigenlijk al op 6 oktober, maar FOX zendt deze nieuwe episodes steeds 24 uur ná de Amerikaanse première uit in Nederland. Wil je je geheugen nog even opfrissen en het vorige seizoen bekijken? Ook daar heeft FOX aan gedacht.  Op 6 oktober is er een marathon van het tweede deel van het negende seizoen te zien. De eerste aflevering van seizoen 10 is aansluitend op 7 oktober om 22.00 uur te zien.

 

Reageer op artikel:
Tiende seizoen Walking Dead komt in oktober op de buis
Sluiten