Thuisbezorgd reikt awards uit aan de beste bezorgrestaurants van Nederland

Hoe heerlijk is het om het weekend in te luiden met een vette hap van je favoriete snackbar. Drie klikken in de Thuisbezorgd app en jouw bestelling komt zo snel mogelijk naar je toe. Deze toppers mogen dan ook zeker een keer in het zonnetje gezet worden. Thuisbezorgd doet dit met de Thuisbezorgd.nl Awards 2021.

Abi Patat uit Amsterdam heeft de eer om zich het beste bezorgrestaurant van Nederland te mogen noemen. Hij heeft vandaag dan ook een Thuisbezorg.nl Award 2021 in ontvangst mogen nemen. De beste bezorgrestaurants werden gekozen op basis van publieksstemmen. Thuisbezorgd reikt deze awards voor het achtste jaar op rij uit om de beste bezorgrestaurants op de populaire site te bekronen.

Thuisbezorgd.nl

Gezonde ‘fastfood’ op Thuisbezorgd.nl

Naast het standaard ‘frietjes, hamburger en pizza’- verhaal doen de vegetarische en gezonde ‘fastfood’ restaurants het ook steeds beter. In 2021 waren er maar liefst 57% meer vega(n) bestellingen geplaatst dan het jaar ervoor. Zo mag FLFL, dat inmiddels vestigingen heeft in Groningen, Haarlem en Utrecht, zich voor het tweede jaar op rij het Beste Veggie Restaurant nomen. Nieuw dit jaar is de categorie Beste Healthy Restaurant, en deze werd gewonnen door het Utrechtse KAUAI.
Gijs Weterings, Country Director bij Thuisbezorgd: “Met deze awards willen we onze restaurantpartners belonen voor de uitmuntende kwaliteit en service die zij het hele jaar geleverd hebben om de lekkerste gerechten bij de consument thuis te bezorgen. Het maakt ons trots dat de waardering hiervoor van de Nederlandse eetliefhebbers ook dit jaar weer ontzettend hoog is.”

Nieuwe prijzen

Er werden dit jaar vijf nieuwe awards uitgereikt om restaurants te belonen. De award voor Beste Healthy Restaurant ging, zoals eerder al gezegd, naar KAUAI uit Utrecht. Broodje Bührs uit Amsterdam mocht zichzelf het Beste Lunch Restaurant noemen. Ook voor de jonge ondernemers was er dit jaar een award te winnen. Deze ging naar ShakShuk uit Amsterdam, die zichzelf de Beste Jonge Ondernemer <30 jaar mag noemen. Verder was er nog de Beste Internationale keten voor Domino’s Pizza en de Beste Nationale keten. Deze werd gewonnen door SushiPoint.

Reageer op artikel:
Thuisbezorgd reikt awards uit aan de beste bezorgrestaurants van Nederland
Sluiten