Seizoen negen van The Walking Dead binnenkort op Netflix

redactie 19 Sep 2019 Entertainment

Zombie’s, schieten, vluchten en een boze Negan. Jullie weten vast wel waar wij het over hebben, The Walking Dead. Jaja, de creepy serie komt namelijk met haar negende seizoen op Netflix. Tijden van werk en slaap zijn voorbij. Neem alvast ontslag of maak een kind voor je verlof, want het tweede deel van het negende seizoen wil je zeker zien.

The return

Nadat de eikels van Netflix The Walking Dead van hun streamingdienst hadden gegooid, kwamen de 10-jarige kids, boze huisvrouwen, vaste bank hangers en de redactie van FHM in actie. Wij moesten en zouden de serie weer op netflix krijgen en dat is gebeurd. Netflix besloot om alles er weer op te gooien. Nadat ze de 8 seizoenen erop gegooid hebben maken ze nu bekend dat seizoen negen hun seizoenen reeks komt versterken. Volgens Netflix kan je vanaf 9 oktober de lijpe zombie serie gaan bekijken op de streamingsdienst. Jipie kai jee, checken dus.

Meest populaire serie ooit

Volgens een onderzoek van het Amerikaanse Parrot Analytics was de serie van Rick en zijn revolver de populairste ooit. De serie ging in première in 120 landen. Het is dan ook niet gek dat de serie popie joopie is. De makers kregen echter wel te kampen met dalende kijkcijfers. Een oplossing daarvoor? Ze pompte gewoon meer horror erin en dat heeft gewerkt volgens AMC. Wij kunnen niet wachten.

Reageer op artikel:
Seizoen negen van The Walking Dead binnenkort op Netflix
Sluiten