The Rock wil president worden (en dat vinden wij een geweldig idee)

redactie 24 jun 2016 Entertainment

Dwayne "The Rock" Johnson heeft op Instagram laten weten dat een carrière als president van de VS best ziet zitten. Nu weten we dat The Rock wel vaker vette plannen heeft – zo overwoog hij enkele jaren geleden UFC-vechter te worden – en we weten óók dat als hij ergens voor gaat, hij nimmer zal opgeven. En zeg nu zelf, met zulke spieren ben je onmogelijk te stoppen. Omdat wij The Rock in onze fantasie al in het Witte Huis zien chillen, geven we je 5 redenen waarom hij een geweldige president zou zijn.
 

1. Met The Rock heb je geen leger meer nodig
Tja, dit hoeven we natuurlijk niet toe te lichten. The Rock is de ultieme silverback: een brok graniet waar geen kogel, granaatscherf of raket doorheen komt. Zodra The Rock voet zet op vijandig grondgebied, rent de oppositie angstig weg.

 

2. Hij groeide op in armoede en weet dus wat er speelt in de samenleving
The Rock is een man met een bijzonder verhaal. Hij groeide op in armoede, belandde in een street gang, maar werkte zich op indrukwekkende wijze op tot een succesvol persoon. Dit maakt hem tot een voorbeeld voor iedereen, want The Rock bewijst als geen ander dat iedereen een kans heeft om iets moois van zijn leven te maken. 

 

3. Hij redt puppy’s van de verdrinkingsdood
Behalve een spierbonk, worstelaar en acteur staat The Rock toch vooral bekend om zijn liefde voor de wereld om hem heen. Zoals die keer dat hij een puppy redde en aan de wereld bewees dat hij de vleesgeworden perfectie is.

 

4. Hij heeft geen beveiligers nodig (scheelt een hoop geld)
Niemand haalt het in zijn hoofd om een aanslag te plegen op een uit de kluiten gewassen reus met spieren als kabels en een kop als een stormram. The Rock kan dus prima in z’n eentje boodschapjes doen bij de buurtsuper als hij straks president is.

 

5. Hij maakt ons fit en gemotiveerd met zijn app
Mocht je daar nog niet van op de hoogte zijn: The Rock heeft een productiviteitsapp ontwikkeld voor luie mensen zoals wij. De app motiveert je om op tijd je bed uit te gaan en je doelen te behalen. Geweldig middel om de werkeloosheid tegen de gaan en de gezondheid van de Amerikaanse burger te bevorderen!

Reageer op artikel:
The Rock wil president worden (en dat vinden wij een geweldig idee)
Sluiten