Eerste beelden van The Killer op Netflix beloven brute film over een ijskoude huurmoordenaar

Netflix heeft ons gisteren blij gemaakt met een trailer van The Killer. In deze actiefilm van de regisseur David Fincher en scriptschrijver Andrew Kevin Walker (allebei bekend van Se7en uit 1995) volgen we een ijskoude huurmoordenaar.

Deze beroepscrimineel wordt gespeeld door Michael Fassbender. Hij moet in een internationale klopjacht vechten tegen zijn werkgevers, maar ook zichzelf. Netflix heeft de eerste beelden onthuld via een teaser-trailer, de officiële trailer laat dus nog even op zich wachten. Toch verraadt de teaser al veel. Bovendien moet het wel heel raar lopen als een film met deze regisseur en cast gaat floppen. We kunnen ook nog veel meer samenwerkingen verwachten van Fincher en Netflix want ze hebben een deal gesloten voor de komende vier jaar.

Eerste film Fassbender sinds 2019

Het zal voor Fassbender de eerste film sinds X-Men: Dark Phoenix (2019) worden. De acteur heeft zich de laatste jaren namelijk beziggehouden met zijn droom om te racen op Le Mans. Naast Fassbender bestaat de cast uit onder meer Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker, Arliss Howard, Sophie Charlotte, Tilda Swinton, Emiliano Pernia en Gabriel Polanco.

Vanaf 10 november te streamen

The Killer is vanaf 28 oktober te zien in sommige bioscopen, en vanaf 10 november te streamen op Netflix. Check hieronder de trailer:

Reageer op artikel:
Eerste beelden van The Killer op Netflix beloven brute film over een ijskoude huurmoordenaar
Sluiten