Gloednieuwe trailer van The Expend4bles biedt spektakel in optima forma

Nog een maand wachten en dan kunnen we ons opmaken voor een van de spectaculairste actiefilms van het jaar. Op 5 oktober zal The Expend4bles in de bioscoop verschijnen, dus is het hoog tijd om dat vuurtje een beetje op te stoken. Deze missie loopt voorspoedig, want na de spannende eerste trailer is er nu een tweede trailer verschenen. En ja, die laat ons snakken naar meer. 

Op de beelden is te zien dat fans vragen om zoveel mogelijk geweld. In het kader van ‘u vraagt, wij draaien’ wordt dit maximaal geleverd. In een rap tempo vliegen de kogels, vlammende explosies en brute vechtpartijen over het beeldscherm op je af.

The Expendables

Het concept van The Expendables is inmiddels wel bekend. In de filmreeks wordt er gefocust op een unieke groep specialistische huurlingen die worden ingehuurd voor de allermoeilijkste opdrachten. Denk dan vooral aan problemen die je alleen kan oplossen met nietsontziende actie, kanonslagen en bloedvergieten. En ja, de verhaallijnen zijn wat dun, maar daarvoor kijk je deze films natuurlijk niet. Het gaat allemaal om de brute actie en die is van het allerhoogste niveau. Het vierde deel is gericht op het stoppen van Suarto. Deze leider van een terroristische organisatie probeert kernkoppen te smokkelen, hiermee hoopt hij een conflict tussen Rusland en Amerika te veroorzaken. Aan onze groep specialisten om dat te voorkomen. Met all time actiehelden als Sylvester Stallone en Jason Statham in de gelederen moet dat wel lukken, zou je zeggen.

50 Cent en Megan Fox

Het succes van de The Expendables reeks is voor een groot deel te danken aan de ongelooflijke sterrencast vol illustere namen. Hollywood-iconen zoals Jet Li, Chuck Norris, Jean-Claude van Damme, Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger hebben al een hoofdrol vertolkt in een van de eerdere films. Deze mannen zullen niet te zien zijn in het vierde deel, maar met Sylvester Stallone, Jaston Stratham en Dolph Lundgren hoef je over actiehelden niet te klagen. Een nieuwe aanwinst is Curtis Jackson, beter bekend als 50 Cent. De rapperde acteur kruipt in het personage ‘Easy Day’. Nog een grote naam die we allemaal wel kennen is Megan Fox. Zij speelt Gina, een CIA-agent en de vriendin van Christmas (Stratham). Verder zijn Tony Jaa, Iko Uwais (aka Suarto), Jacob Scipio, Levy Tran en Andy García nieuwe gezichten.

Zijn we al een beetje warm gemaakt? Dat kunnen we ons voorstellen. De trailer hieronder doet de rest. Noteer 5 oktober in je agenda, bedenk alvast welke smaak popcorn je gaat bestellen en het grote verheugen kan beginnen. Klaar? Actie!

Trailer The Expend4bles

 

Reageer op artikel:
Gloednieuwe trailer van The Expend4bles biedt spektakel in optima forma
Sluiten