Onze favoriete broodjeszaak is teug, kijk vanaf vandaag seizoen 2 van The Bear

Vorig jaar hebben we enorm zitten genieten van The Bear en vanaf vandaag kunnen we ons verknochten aan seizoen 2. In de serie erven Carmy en zijn vrienden plots een Italiaanse broodjeszaak. Leidt tot hilarische momenten en wij snakten dan ook naar een vervolg. Het was wat ons betreft nog niet af. Goed, de seriemakers luisterden blijkbaar mee in ons hoofd want tadaa: hier is seizoen 2. En dat belooft wat.

The Bear

Mocht je nu geen idee hebben waar we het over hebben, leggen we dat kort even voor je uit. In seizoen 1 van The Bear erft sterrenchef Carmy de uit de hand gelopen broodjeszaak van zijn broer. Hij zwaaide de scepter in een goed geoliede machine van een keukenteam en belandt plots in de chaos van een Italiaanse broodjeszaak. Carmy zag er wel een uitdaging in en het team kwam steeds beter op stoom. Ach ja, ga het vooral even terugbingen als je hem nog niet hebt gezien.

Seizoen 2 wordt wel een beetje anders. Er komt iets meer verhaal in, zoals wel vaker bij tweede delen. Je krijgt kijkjes in de privélevens van het keukenteam en het sterrenrestaurant, The Beef, wordt verbouwd en heropend als The Bear. Ondertussen gaat het steeds beter met het team van Carmy en traint hij ze om de gerechten naar nieuwe niveaus te tillen.

In Amerika konden ze er al effe van genieten maar in Nederland verschijnt seizoen 2 vandaag. Als je van eten (en koken) houdt en zin hebt in een goede serie, is dit er echt een voor jou. Van de schulden die een eigen tent met zich mee kunnen brengen, tot chaos in de keuken en van cash in blikken tomatensaus tot lastige gasten. Alles zit erin. Dus waar wacht je op? Streamen die handel. Dat doe je overigens op Disney +.

Reageer op artikel:
Onze favoriete broodjeszaak is teug, kijk vanaf vandaag seizoen 2 van The Bear
Sluiten