Bij The Art of Drinks kun jij genieten van de beste dranken

Al bijgekomen van ADE? Perfect, want wij hebben een topplan voor komend weekend klaarliggen! De 3e editie van The Art of Drinks vindt aanstaande zaterdag, 28 oktober, plaats in Amsterdam. Dit festival brengt drankmerken, leveranciers en importeurs bij elkaar en jij kan hier natuurlijk bij zijn om mee te genieten van dit spektakel.  

The Art of Drinks is op zichzelf al een heerlijke website om doorheen te struinen. Je kan hier alles, maar dan ook echt alles, over de kunst van wijn, bier en alle andere alcoholhoudende dranken vinden. Van de fles, tot het verhaal achter de druivenboer en hoe het beste te combineren met eten, alles leer je hier.

Indruk maken

Dus mocht je nou een keertje interessant willen doen bij vrienden of indruk willen maken op een mooie vrouw met jouw kennis, check even de site en duik in de wereld van de vinologen of leer alles gist en fermentatie.

Foto: Ming Chao

28 oktober

Nog meer indruk maken? Boek een ticket voor het event zelf. Zaterdag draait het in de Gashouder niet alleen om de drank, maar juist om de verhalen van de makers. Daarnaast kan je uiteraard alles proeven. Dankzij het enorme aanbod kan je hier zowel de nieuwste cocktail trends ontdekken als bijzondere druiven combinaties leren kennen. Ook exclusieve whiskeys zijn te proeven en dan hebben we het nog niet eens gehad over al het andere mooie spul wat de drankwereld te bieden heeft.  Mocht dit alles niet genoeg zijn, kan je uiteraard ook deelnemen aan speciale tastings of een exclusief proefpaspoort scoren. Ook zijn er foodstands, kan je discobingo’en en is er een silentdisco. Het mooiste van alles? Je hoeft na 90 verschillende proefglaasjes niet naar huis, want De Kopstootbar zet aansluitende de boel op stelten. 

Art of drinks FINAL HD from Albert van Beeck Calkoen on Vimeo.

Reageer op artikel:
Bij The Art of Drinks kun jij genieten van de beste dranken
Sluiten