Overal genieten van je favoriete muziek met de Teufel Motiv Go

Natuurlijk wil jij een dikke stereoinstallatie voor thuis. Maar om nou die geluidstorens overal mee naartoe te zeulen is ook zo’n gedoe. Gelukkig is daar de Teufel Motiv Go, een fraai ogende bluetooth speaker die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. 

Het is wellicht moeilijk voor te stellen op dit moment, maar er komt ooit weer een dag dat we zonder jas buiten in het park gaan hangen, terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt en jij een tweede, derde, of doe ‘ns gek, vierde biertje opentrekt. Een draagbare bluetooth speaker is dan wel een vrij essentieel onderdeel voor zo’n geslaagde dag. Of wat dacht je op de festivalcamping? Zo, dat klinkt helemaal als iets uit een vorig leven. Maar geloof ons: ooit ga je weer op dat krakkemikkige campingstoeltje zitten. Als je dan nog wat aan het afteren bent na een dampende nacht, dan is een muziekje erbij een onderdeel dat niet mag ontbreken.

Compact formaat

Maar ook binnenshuis is zo’n portable speaker megahandig. Nirvana meezingen onder de douche? Check, want hij is spatwaterdicht. Luchtgitaren met Metallica tijdens het koken? Kan gewoon. De romantiek induiken op de slaapkamer met de zwoele tracks van Drake? De Teufel Motiv Go is je beste vriend. De speaker heeft het formaat van een notitieblok, maar vergis je niet in het geluid dat eruit komt. De Teufel Dynamore technologie biedt echt een heel lekker stereogeluid. Via bluetooth koppel je de box super easy aan je telefoon en kun je muziekdiensten als Spotify, YouTube, Apple Music, Dezer en Tuneln streamen. Maar ook podcasts, luisterboeken en zowat alle radiozenders ter wereld speelt ‘ie probleemloos af. Mocht je lekker in de back to back dj-sferen verkeren, dan is de handige optie dat je twee smartphones aan de box kunt koppelen, zodat jij en je dj-partner in crime elkaar kunnen overtreffen met tracks droppen.

Teufel Motiv Go

Veelzijdig speakertje dus. Anders nog iets? Met een volle batterij kun je een goede 16 uur luisteren. Hij is verkrijgbaar in zwart en zilver en de prijs bedraagt €249,99. Hebben? Op teufelaudio.nl kun je ‘m bestellen.

Winnen?

Of je wint ‘m gewoon! Wij geven een exemplaar van de Teufel Motiv Go t.w.v. €249,99 weg. Tag in de comments je vriend en vriendin met wie jij naar deze speaker wil luisteren en geef nog een reden waarom jij wil winnen

In samenwerking met Teufel

Reageer op artikel:
Overal genieten van je favoriete muziek met de Teufel Motiv Go
Sluiten