Er komt een virtual reality versie van good old Tetris op de Playstation 4

Redactie 9 jun 2018 Entertainment

Music A, een meesterwerk van Tsjaikovski. Je hebt vast geen flauw idee waar we het over hebben en wat dit te maken heeft met Tetris. Ken je dat deuntje nog? Het achtergrondnummer van de game en waar het onder meer het succes aan te danken heeft. Het blokkenspel bestaat al sinds 1984 en nu zet het woord nostalgie een nieuwe stap. Tetris in virtual reality.

Een VR-variant van dat legendarische en soms rete irritante spel Tetris. Wat denk je daar van? Wij vinden het in ieder geval heel tof. Als we de trailer bekijken gaan we veel soorten dimensies in. Steek een flinke joint op en je hebt je waant je voor even in een andere wereld. Gelukkig wordt er niets veranderd van het spel, alleen dus de omgeving en de muziek.

Ergernis

Tetris Effect komt deze herfst uit op de Playstation 4 en is de eerste VR game ooit van het blokkenspel. We kunnen nu weer ouderwets aan de slag met het nieuwe spel. Het was dat spel waarvan je zo verslaafd aan was tot ergernis van je moeder. “UIT dat ding!” Wat een tijden. Tijden veranderen en nu kunnen we zelf de wondere wereld van Tetris instappen.

Reageer op artikel:
Er komt een virtual reality versie van good old Tetris op de Playstation 4
Sluiten