Deze koelbox past perfect in je Tesla, zodat je altijd koude biertjes bij je hebt

Iedereen die met de auto op vakantie gaat, zal het wel herkennen. De koelbox voor al het eten en drinken voor onderweg, neemt veel te veel ruimte in. Maar ja, zonder is ook weer niet handig. Het leven is namelijk al duur genoeg en om nu elke stop bij een restaurant of tankstation wat te kopen, tikt ook aardig aan.

Maar nu is er goed nieuws. Tenminste, als je een Tesla hebt dan.

Tesla

AcoPower komt namelijk met de TesFridge: ‘s werelds eerste draagbare koelbox die speciaal is gebouwd voor Tesla (Model 3, Model Y en Model X) sub-trunks en hij past perfect. De TesFridge zorgt ervoor dat je geen ruimte meer hoeft op te offeren om je eten en drinken koud te houden. Alle drie de modellen van de koelkast (T-20, T35 en T-36) zijn speciaal gebouwd voor het onderste compartiment van Tesla-trunks en werken met de kofferbakaansluiting van Model Y en de voorste aansluiting van Model 3, samen met draagbare batterijen en eventueel op zonne-energie. Ze zijn gebouwd met een koelcompressor die in slechts dertig minuten tot -20 graden Celsius komt, die is ingesloten met behulp van 45 mm dikke isolatie. Het holle ontwerp draagt ook bij aan het behoud van de juiste temperatuur, omdat het de warmte afvoert. Dit zorgt weer voor een betere temperatuurregulatie.

TesFridge

Nu we het toch over de bedieningselementen hebben, er is een LED-display aan de bovenkant om aanpassingen te maken. Zo kan je het (vanzelfsprekend) aan en uit schakelen en de temperatuur bekijken. Er is ook een handige mobiele app waarmee je wijzigingen kunt aanbrengen en deze informatie op je smartphone kunt bekijken. We snappen niet wat je precies allemaal nog meer zou willen doen met een koelbox, maar hè wie zijn wij.

De koelbox van 20 liter (model 3) kost $ 599, de koelbox van 35 liter (model Y) kost $ 699 en de koelbox van 36 liter (model X) kost $ 799.

Reageer op artikel:
Deze koelbox past perfect in je Tesla, zodat je altijd koude biertjes bij je hebt
Sluiten