Als je écht wil golfen, moet je naar het Terranea Resort

Vakantietip op de maandag: ga lekker een paar dagen golfen met je vrienden. En dan niet zomaar bij de Koninklijke Haagsche. Nee, in Los Angeles. Daar hebben we namelijk een waar golfparadijs voor je gevonden. Het ligt een beetje verborgen op zo’n veertig minuten van de stad maar geloof ons, dit is een must. Het gaat om The Links Golf Course bij het Terranea Resort.

Terranea Resort

De baan is dus om dit resort heen aangelegd. Je kunt dus heerlijk een paar dagen genieten van vijfsterrenluxe en tussendoor een paar balletjes slaan. Je kunt genieten van een 270 graden uitzicht op de oceaan en binnen word je in de watten gelegd in de spa. Vier zwembaden, een aantal boetiekjes en een toprestaurant later, vraag je jezelf af waar je ook alweer voor kwam. Oh ja, golfen!

The Links

Het leukste blijft namelijk toch om lekker een balletje te slaan. Heerlijk met je kale klets in de Californische zon met een fris briesje van de zee. De baan ziet er piekfijn uit en met negen holes kun je je wel even vermaken. Kunstzinnige bunkers, onbelemmerd uitzicht en een breed scala aan klassieke strategische elementen zorgen voor een ongeëvenaarde golfervaring. Precies zoals het spelletje bedoeld is. Het feest zou helemaal compleet zijn als Paige Spiranac ons les komt geven.

Voor het tripje heb je wel een portemonnee nodig die je in het vliegtuig los moet inchecken. De goedkoopste kamers gaan vanaf $738 per nacht. Die kamers kunnen overigens wel in de categorie ‘heel ziek’. Maar als je het echt goed wil doen, boek je een van de Three Bedroom Villas. Dan voel je je helemaal de koning. Dat grapje kost je alleen wel $3,321 per nacht. Betaal jij?

Reageer op artikel:
Als je écht wil golfen, moet je naar het Terranea Resort
Sluiten