Tennisprof Nick Kyrgios krijgt 15.000 euro boete voor masturbeergeintje

Redactie 25 jun 2018 Entertainment

De Australische Nick Kyrgios mag diep in de buidel tasten na een geintje tijdens de halve finale op het toernooi van Queens in Londen. Tijdens een drinkpauze in de wedstrijd tegen Marin Cilic had hij een waterflesje in z’n hand en deed hij alsof hij z’n pielemuis een pak rammel gaf. En dat terwijl het hele schouwspel live op televisie werd uitgezonden.

Rukgrap

Daar kon de ATP niet om lachen, want zij gaven de 23-jarige grappenmaker een boete van liefst 17.500 dollar (omgerekend zo’n 15.000 euro) voor ‘inappropiate behaviour’. Blijkt maar weer dat de tennisbaan geen voetbalveld is en je je gewoon netjes volgens de etiquette moet gedragen. Tikkie overdreven wel als je het ons vraagt. Naast z’n boete verloor hij de halve finale ook nog van latere winnaar van het toernooi Marin Cilic, die Novak Djokovic in drie sets opzij zette.

Geen medelijden met Nick Kyrgios

Duur geintje wel. Gelukkig kan Nick het lijden, want voor het bereiken van de halve finale op Queens mag Nick Kyrgios een som van €105.480 bijschrijven op z’n rekening. Sowieso hoeven we geen medelijden te hebben met de tennisprof, want in zijn loopbaan sloeg hij al zo’n 6 miljoen dollar aan prijzengeld binnen. Daar kun je wel een paar geintjes van uithalen.

Nick Kyrgios is sowieso lekker bezig op de tennisbaan, want eerder deze week sprong hij tegen Kyle Edmund ook al uit de ban, toen hij een flinke scheldkannonade losliet omdat hij zich verveelde. Ach, het zijn de mensen die de sport een beetje kleur geven. Dat belooft vuurwerk voor Wimbledon!

Reageer op artikel:
Tennisprof Nick Kyrgios krijgt 15.000 euro boete voor masturbeergeintje
Sluiten