Tenet is het nieuwste spektakelstuk van regisseur Christopher Nolan

De revolutionaire regisseur van onder andere The Dark Knight-trilogie, Dunkirk en Inception is terug met een nieuwe thriller. Zijn nieuwste project heeft de naam: Tenet. De eerste beelden laten ons achter met héél veel vragen. Wat is het verhaal, wat gebeurt er, hoe kan dit en wie is het hoofdpersonage?   

Vragen?

De eerste trailer van Tenet laat ons geheel in het duister. We zien meteen dat Christopher Nolan weer een absoluut meesterwerk heeft neergezet, maar we snappen er nog bar weinig van. Het gaat weer om een sciencefictionfilm die zich afspeelt in een toekomstige wereld. De beelden geven ons een beetje een Inception-vibe, maar het lijkt allemaal nog ingewikkelder in elkaar te zitten dan die film. We zien van alles gebeuren, van auto’s die crashen, maar toch niet. We zien tijd die wordt teruggespoeld. Eigenlijk weten we niet zo goed wat we zien om eerlijk te zijn. Gaaf ziet het er in ieder geval wel uit. Wij zijn mega-hyped!

Cast

Christopher neemt natuurlijk weer een absolute sterrencast met zich mee. Dit keer wordt het hoofdpersonage gespeeld door John David Washington. Hij is bekend van zijn rol als Detective Ron Stallworth in Spike Lee’s: BlacKkKlansman. Tevens is hij de zoon van Denzel Washington. Verder zien we ook de kersverse nieuwe Batman Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy en zoals altijd Michael Cane. Een dikke sterrencast en het verhaal lijkt ook weer van het hoogste niveau te zijn.

Als we het karakter van Clémence moeten geloven is het doel: het voorkomen van WO3. Wij zijn heel benieuwd. De film wordt op 16 juli 2020 verwacht. Bekijk snel de eerste trailer:

Reageer op artikel:
Tenet is het nieuwste spektakelstuk van regisseur Christopher Nolan
Sluiten