Telefoondief steelt van jiujitsu-pro en merkt direct de gevolgen

Voor diefstal moet je nou eenmaal gestraft worden. Je kan natuurlijk ook voor eigen rechter spelen en dat begrijpen we in dit geval ook volkomen. Je blijft van andermans spulletjes af. Deze dief wilde de smartphone van een meisje jatten, jammer voor hem bleek zij goed in jiujitsu te zijn. Deze gast kreeg even een keiharde les en ging daarna ook nog eens even viral, want uiteraard is alles gefilmd. 

Dit vechtavontuurtje speelde zich af in Brazilië. Magdeel da Silva dacht even makkelijk een mobieltje van een meisje te kunnen jatten. Wist hij veel dat hij daarna 20 minuten in de houdgreep zou worden gehouden. Op zich wel lekker voor ‘m.

Op de grond ermee

Sabrina Leites werd afgelopen week door twee mannen lastiggevallen op een motor. Da Silva en zijn maat eisten de telefoon van haar op. Zij had daar eigenlijk niet zoveel trek in, wat op zich wel begrijpelijk is. Tijdens eerdere inbraken in haar huis raakte ze ook al vier keer haar telefoon kwijt. Zij verzette zich en de twee lafbekken sloegen op de vlucht. Een buurman zag dat gebeuren en twijfelde geen moment en reed de boeven omver.

Oom agent

Een van de twee gasten was keihard de lul want Sabrina hield hem vast in een armklem. Magdeel kon nergens meer heen, “Stop ermee! Stop ermee!”, schreeuwde hij. Hij werd overgedragen aan oom agent, de andere dief is wel ontsnapt.

https://www.youtube.com/watch?v=IFOG0ucr9Kk

Reageer op artikel:
Telefoondief steelt van jiujitsu-pro en merkt direct de gevolgen
Sluiten