Net gedropt: de teaser trailer voor Aquaman and the Lost Kingdom

De eerste teaser trailer voor Aquaman and the Lost Kingdom is eindelijk hier en belooft een banger te worden in de superheldenfilmwereld. Het langverwachte vervolg op de hit Auquaman uit 2018 zorgt nu al voor opschudding. De teaser-trailer geeft een glimp wat we van de film kunnen verwachten. Dus pak je popcorn, want we duiken meteen de spanning in!

De trailer begint met een episch onderwatershot van Atlantis. Het is net zo visueel aantrekkelijk als we herinneren uit de eerste film. Het is duidelijk dat regisseur James Wan alles uit de kast haalt om een meeslepende en visuele ervaring te creëren. Wij hebben grote verwachtingen hoor!

De terugkeer van Arthur Curry

Onze favoriete waterheld, Arthur Curry (gespeeld door Jason Momoa) is terug en beter dan ooit. Zoals elk vervolg van een superheldenfilm, maar goed.  Fans van Momoa’s vertolking van Aquaman zullen niet teleurgesteld zijn omdat de uit Hawaii afkomstige acteur zijn eigen sausje aan het personage blijft toevoegen. De teaser geeft niet al te veel van het plot weg (zoals teasers vaak doen), maar zet zeker de toon voor een dik avontuur.

Nieuwe en bekende gezichten

De teaser introduceert ook nieuwe personages, waaronder een mysterieuze, maar krachtige vrouwelijke krijger, gespeeld door niemand minder dan Indya Moore. Wie ze is en wat haar rol in de verhaallijn zal zijn, is nog steeds in geheimhouding, wat een extra laagspanning wat aan de mix toevoegt.

Natuurlijk mogen we de trouwe sidekicks van Aquaman niet vergeten, Willem Dafoe speelt opnieuw zijn rol als Nudis Vulko. Als je onder een steen hebt geleefd, is hier de primeur: Amber Heard is terug. Heard, die Mera speelt, de waterbadass in het DC Universe, had een behoorlijke rolleroaster als het gaat om haar betrokkenheid bij de Aquaman-franchise. Er waren geruchten, speculaties en veel drama rond haar rol. Maar, het lijkt in haar voordeel te zijn uitgepakt en ze zal officieel terugkeren als Mera in Aquaman 2!

 

Nu vraag je je misschien af hoe dit allemaal tot stand is gekomen. Nou het was een behoorlijke reis. Na de juridische strijd en de controverse leek het onzeker of ze haar rol zou kunnen houden.  Maar het lijkt erop dat de grote bazen van Warner Bros. haar aan boord houden voor het vervolg. Deze gezichten beloven (ondanks de controverse met Heard) nog meer diepgang in het verhaal te brengen naarmate we dieper in Atlantis duiken.

Binnenkort dropt ook de grote trailer. Houd 20 december een plekje vrij in je agenda, want Aquaman and the Lost Kingdom is dan te zien in de bioscoop. Laten we tot die tijd blijven speculeren over wat er verborgen is in de oceaan en ons klaar maken voor een lijp wateravontuur!

 

Reageer op artikel:
Net gedropt: de teaser trailer voor Aquaman and the Lost Kingdom
Sluiten