Komende Tarantino-film met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt wordt soort Pulp Fiction

Redactie 25 apr 2018 Entertainment

Alhoewel er nog geen scène geschoten is, weten we nu al dat de nieuwe Tarantino-film ‘Once Upon a Time in Hollywood’ geweldig gaat worden. Met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt in de hoofdrollen kan het ook bijna niet anders. Quintin Tarantino heeft zelf ook veel vertrouwen in het project, hij vergeleek het met zijn meesterwerk Pulp Fiction uit 1994.

Dat meldde hij op CinemaCon in Las Vegas afgelopen maandagnacht. Tarantino zei over zijn Charles Manson geïnspireerde film het volgende: “Het is het meest vergelijkbare werk met Pulp Fiction dat ik ooit gemaakt heb.”

Beste script van Tarantino

Leonardo DiCaprio, die samen met Tarantino op de CinemaCon was, bevestigde de regisseur zijn uitspraken. “Het is moeilijk om te praten over een film die we nog niet gemaakt hebben maar ik ben erg enthousiast om samen met Brad Pitt te werken. Ik denk dat Tarantino ons goed kan laten samenwerken. Ik ben een grote fan van films over Hollywood. Als iemand uit L.A., die het script gelezen heeft, kan ik zeggen dat dit een van de beste screenplays is die hij ooit geschreven heeft. Dat zegt heel veel, aangezien hij verantwoordelijk is voor meerdere meesterwerken uit de geschiedenis van film. We gaan onze best doen om deze film fantastisch te maken.”

Samenwerking DiCaprio en Pitt

Tarantino vertelde verder nog dat de de samenwerking tussen Pitt en DiCaprio: “De meest dynamische en spannendste is sinds de duoprestaties van Robert Redford en Paul Newman.” De acteurs speelden eerder een hoofdrol in Tarantino’s films. Brad Pitt deed dat voor Inglorious Bastards en Leonardo DiCaprio voor Django Unchained. Maar de twee verschenen nog nooit samen op het witte doek.

Verhaal

De film zal Once Upon a Time in Hollywood gaan heten en neemt ons mee naar het Hollywood van 1969. Het was toen de pieken van de hippierevolutie en er werd gevochten voor vrouwen en homorechten net zoals een drugsgedoogbeleid. Daarnaast zal er ook een link worden gelegd met de moorden waar Charles Manson en zijn volgelingen verantwoordelijk voor waren rondom die periode.

DiCaprio zal voormalig western tv-ster Rick Dalton spelen, die naast Sharon Tate en Roman Polanski woont. Brad Pitt zal Cliff Booth spelen, Rick Dalton zijn vaste stuntman. De geruchten gaan dat Margot Robbie de rol van Sharon Tate zal vertolken. Dat zou betekenen dat we Margot en Leonardo weer zullen zien samenwerken. Zij speelden eerder samen in het megasucces The Wolf of Wallstreet. We weten een ding zeker, deze film gaat een hele goede worden.

Foto: thefourohfive

Reageer op artikel:
Komende Tarantino-film met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt wordt soort Pulp Fiction
Sluiten