Poster bekendgemaakt van nieuwe Tarantino film met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio

redactie 19 mrt 2019 Entertainment

Quentin Tarantino’s 9de film belooft een absolute klassieker te worden! Met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio hebben we een legendarisch duo te pakken voor zijn nieuwste blockbuster: Once Upon A Time In Hollywood. Gisteren werd de poster voor de film die komende juli gedeeld op Instagram door Leonardo DiCaprio. 

 

View this post on Instagram

 

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on


Quentin Tarantino heeft vaker gezegd dat hij maximaal 10 films gaat uitbrengen, dus dit belooft een van de laatste keren te worden dat we van zijn geniale regisseur-kwaliteiten kunnen genieten. Tarantino weet de hype dan ook flink aan te wakkeren: ‘deze film komt het dichtst in de buurt van Pulp Fiction.’ Het is bovendien de eerste film waarin we zowel Leonardo DiCaprio en Brad Pitt zullen zien.

Salarisverlaging voor DiCaprio

Met de opkomst van streamingdiensten heeft de traditionele Hollywood-industrie het moeilijk. Ook al heet je Tarantino en kom je met acteurs als Brad Pitt, het blijft moeilijk om een hoog budget los te peuteren. Het spreekt dan ook boekdelen dat Leonardo DiCaprio een salarisverlaging van 10 miljoen dollar heeft genomen omdat hij zo graag wil meedoen aan deze film.

Plot

De film zal zich afspelen in het jaar 1969. Deze tijd is berucht vanwege de moorden die gepleegd werden op onder andere actrice Sharon Tate onder aanvoering van Charles Manson. In deze setting zal Leonardo DiCaprio de rol van een aan lager wal geraakte Western-acteur op zich nemen die samen met zijn stuntman, gespeeld door Brad Pitt, naast Sharon Tate woont. De focus zal echter niet liggen op de moorden, maar op het jaar 1969. Het thema van de film gaat over het steeds minder begrijpen van hoe Hollywood tegenwoordig werkt. Dit is iets waar Tarantino zich anno 2019 ook over heeft uitgesproken en het is dus een film die dichtbij hem staat.

 

Reageer op artikel:
Poster bekendgemaakt van nieuwe Tarantino film met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio
Sluiten