Tag Heuer komt met een speciale serie Monaco horloges ter ere van het 50-jarige jubileum

redactie 6 Oct 2019 Entertainment

Voor het 50-jarige jubileum brengt Tag Heuer een oude klassieker terug op de markt. Het design heeft de veroudering test doorstaan en ziet er beter uit dan ooit tevoren. Het race geïnspireerde model laat ons racehart in ieder geval al sneller kloppen.

Monaco Grand Prix

Het design heeft zijn befaamde reputatie te danken aan de Monaco Grand Prix van 1969. Ook is het niet verkeerd als ‘mister cool’ Steve McQueen het horloge draagt in de klassieker: Le Mans.We spreken dus simpel gezegd over een iconisch model, die alle mannen jaloers doet omkijken. Met dit horloge ben jij dan ook de absolute man.

Vierde in lijn

Dit model is gebaseerd op de serie tussen 1999-2009. Elke lijn van de serie is dus gebaseerd op een tijdperk. Ze pakken bij elke speciale editie de kenmerkende elementen uit die tijd en voegen dat samen tot een jaw-dropping uurwerk.

Retro look

Dit op de jaren 2000 geïnspireerde uurwerk krijgt een witte opaline seconden sub-wijzerplaat en een chronograaf minuten teller. Ook heeft het model rode en oranje accenten op de uren- en minutenwijzers, net als het Steve McQueen model. Al deze componenten vallen op tegen een pikzwarte of blauwe achtergrond. De kast van het horloge is gemaakt van roestvrijstaal en gegraveerd met “Monaco Heuer”, “1999-2009 Special Edition” en “One of 169”. Dit laatste verwijst naar het extreem beperkte aantal dat zal worden geproduceerd.

Pak je kans

Dit model is inmiddels al uitverkocht, ondanks zijn prijskaartje van ongeveer 6000 euro. Hier kunnen we dus alleen maar jaloers naar kijken, maar wees niet teleurgesteld. Er komt namelijk nog één speciale editie. Hou dus even de socials van Tag Heuer in de gaten en mis niet weer zo’n kans. Wat een pracht horloge. Wij hopen dat  ze afsluiten met nog een laatste banger!

View this post on Instagram

An ode to a revolutionary era, the #TAGHeuerMonaco 00' Limited Edition. Only 169 pieces available. #DontCrackUnderPressure Discover more via the link in our bio.

A post shared by TAG Heuer (@tagheuer) on

Reageer op artikel:
Tag Heuer komt met een speciale serie Monaco horloges ter ere van het 50-jarige jubileum
Sluiten