TAG Heuer onthult exclusieve maannieuwjaarhorloges: limited editions voor het jaar van de Draak

Guess what? TAG Heuer heeft iets heel zieks gedropt voor Lunar New Year: twee limited edition-horloges die absolute blikvangers zijn. En je moet begrijpen, het zijn niet zomaar limited editions, we hebben het over het in stijl vieren van het jaar van de Draak.

TAG Heuer brengt deze exclusieve uurwerken uit in slechts twee edities, één waar slechts 50 stuks van beschikbaar zijn, en een waar er 300 van in de schappen ligt. Het is alsof je een stukje van de magie van het jaar van de Draak bezit.

Foto: TAG Heuer

Looks

Het design? Pure perfectie. TAG Heuer slaagt er altijd in, maar voor het nieuwe maanjaar hebben ze zichzelf echt overtroffen. Met ingewikkelde details geïnspireerd op het Jaar van de Draak, naadloos verweven in de esthetiek van het horloge. Het is niet alleen tijdregistratie apparaat, nee, het is een ware artpiece om je pols.

Foto: TAG Heuer

Stalen ideaal

Laten we het over de cijfers hebben, want bij deze horloges draait het niet alleen om stijl, het is ook een investering. De TAG Heuer Carrera Chronograph the Year of the Dragon Steel edition is vastgesteld op zo’n 6.811 dollar. Best redelijk voor een stukje luxe in beperkte oplage, toch? Er zijn er zoals eerder gezegd maar 300 van deze badboys, dis je kunt maar beter snel handelen.

Foto: TAG Heuer

Ga voor goud

Als je echt een statement wil maken en alles uit de kast wil halen voor het jaar van de Draak, dan is er de TAG Heuer Carrera Chronograph The Year of the Dragon Gold edition. Deze is een showstopper, geprijsd op 24.366 dollar. Ja, het is aan de hogere kant, maar we hebben het hier over puur goud, en er bestaan slechts 50 van deze voortreffelijke stukken. Dat is praktisch gezien het bezitten van een stukje horlogegeschiedenis!

Foto: TAG Heuer

Dus of je nu opzoek bent naar de stalen editie voor een klassiek tintje of voor goud gaat, voor dat extra vleugje luxe, TAG Heuer heeft wat je zoekt. Warm geworden van dit uurwerk? Check hier de site!

Reageer op artikel:
TAG Heuer onthult exclusieve maannieuwjaarhorloges: limited editions voor het jaar van de Draak
Sluiten