TABAC Classic GP is must visit voor elke petrolhead

Volgend weekend staat op 8, 9 en 10 september de TABAC Classic GP op de agenda! Het is voor het eerst dat TABAC, die je uiteraard kent als hoofdsponsor van de FHM500, zijn naam verbindt aan de Classic GP. Dit wordt een heel bruut weekendje op het TT Circuit van Assen! 

Tijdens het weekendje Assen zullen talloze legendarische raceauto’s over het circuit komen razen. Van single seaters tot klassieke sportwagens en van brute touring cars tot bijzondere Grand Prix bikes. Alles komt voorbij tijdens dit weekendje in de mythische ‘Cathedral of Speed’.

TABAC Classic GP

Keesjan Risch, countrymanager TABAC Benelux, zegt er het volgende over: “We zijn al jarenlang betrokken bij de Classic GP, maar dit jaar zijn we voor het eerst hoofdsponsor van het evenement. De eerste editie van de TABAC Classic GP is de perfecte combinatie van bijzondere klassiekers en ons merk. Het belooft een weekend te worden vol snelheid, spektakel, actie, klassiekers, wedstrijden en racedemonstraties, maar ook nieuwe motoren komen voorbij. Er zijn veel races in verschillende klassen maar altijd kun je rekenen op veel geluid van brullende motoren. Voor ons de perfecte mogelijkheid om contact te hebben met meerdere generaties van jong tot oud. Daarom zijn we dit jaar aanwezig met onze TABAC Barbertruck om iedereen kennis te laten maken met onze producten.”

FHM500

Wij zouden zéker even langsgaan bij de TABAC Barbertruck. Is het niet voor een frisse scheerbeurt, dan toch wel voor de vrouwen uit de FHM500 die daar aanwezig zullen zijn om de prachtige FHM500 2023 uit te delen aan bezoekers. Wie je aantreft? Dat houden we nog even geheim, maar het is een van de vele bloedmooie vrouwen die in ons blad te zien zijn.

Foto: Kirsten van Santen

Onze vrienden van TABAC Fragrances zijn inmiddels al ruim zestig jaar een gerenommeerde naam in de wereld van de persoonlijke verzorging en al voor het zesde jaar onze loyale partner van de FHM500. Om nog dieper in de mannenmarkt te penetreren, hebben ze sinds 2021 de ‘Mannen van TABAC’, bestaande uit racecoureur Tom Coronel en radio-dj Barend van Deelen. Ook die mannen kun je tegen het lijf lopen gedurende dit weekend!

Maar er is meer, want zo gaat het Italiaanse motormerk MV Agusta voor het eerst een Limited Edition lanceren van de Brutale 1000 RR (die we overigens al eens aan een rijtest hebben onderworpen). Het model wordt gelanceerd ter ere van het 50-jarig bestaan van het roemruchte motormerk. Uiteraard kunnen alle bezoekers het model gedurende het hele weekend bewonderen.

Win een F1 Two-Seater Experience

Het is voor bezoekers mogelijk om een unieke ervaring te beleven, want er kan achterin worden gestapt bij coureur Richard Verschoor, die de Formula 1 Two Seater zal gaan besturen. Je kan deze experience zelf beleven door te bestellen op classicgp-assen.com, maar dat kost wel een paar knaken. Maar dan heb je wel een van de coolste snelheidservaringen die je ooit gaat meemaken. Maar er wordt via het Instagram-kanaal van TABAC Fragrances ook één experience verloot! Hoe je kans maakt? Like de post, tag in de comments de persoon die je meeneemt als VIP (alleen winnaar mag in de 2-seater) en volg @tabacfragrancesnl en @tabac_classicgp_assen op Instagram. Check de post hieronder en doe mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TABAC Fragrances Nederland (@tabacfragrancesnl)

50% korting

Wil jij hierbij zijn? Natuurlijk wil jij hierbij zijn! Als je slim bent, dan bestel je nu een lekker verzorgingsproduct op tabac-fragrances.nl, want dan krijg je 50% korting op je toegangsticket voor de TABAC Classic GP. We zien jullie daar!

TABAC Classic GP
Reageer op artikel:
TABAC Classic GP is must visit voor elke petrolhead
Sluiten