Op naar Boedapest! Sziget knalt zieke line-up online

Van plan om met een apotheek aan voorgedraaide joints, pillen en witte poedertjes de festivalgangers in Oost-Europa van genotsmiddelen te voorzien? Dan is het misschien verstandiger om iets anders uit te zoeken, maar als je zin hebt in een week lang keihard feesten, dan ben je bij Sziget Festival aan het juiste adres.

De allereerste namen voor Sziget Festival zijn aangekondigd. Het zijn pas 80 van de ongeveer duizend namen, dus dit is nog lang niet alles. Maar één conclusie die we uit deze voorlopige line-up kunnen halen: we zijn deze zomer weer verzekerd van een heel goed feestje.

We zeiden het net al. Er worden nog onwijs veel namen aangekondigd, maar wat een knallers staan er op dit lijstje. Zo kunnen we gaan genieten van Calvin Harris en Dua Lipa. Of wat dacht je van deze legends? A$AP Rocky, Khalid en Stormzy. En misschien wel de bekendste Nederlandse band, Kensington. Met deze namen gaat het geheid een groot knalfeest worden. Biertje in de hand, zon op je smoel en gaan met die banaan.

De andere namen check je hier.

Paradijs

Het Hongaarse festival belooft dus weer steengoed te worden. Het Óbuda-eiland in Boedapest wordt omgetoverd tot een waar paradijsje. Valt wel te vergelijken met Neverland uit Peter Pan. Sziget heeft ieder jaar weer een line-up waar je u tegen zegt. Maar er is veel meer te zien dan dat. Theater, circus, dans, sport, kunst, cabaret. Noem het allemaal maar op. Niets is te gek op dit feest. Maargoed, even terugkomend op de line-up, want uiteindelijk is dat toch wel het neusje op de zalm. Wij kijken nu al uit naar de zomer.

Reageer op artikel:
Op naar Boedapest! Sziget knalt zieke line-up online
Sluiten