Ze ziet er op haar veertigste uit alsof ze nog 25 is: Sylvie Meis. We hebben relatief goed nieuws, want madame is weer single! Ze verbrak recent haar korte relatie met dermatoloog Sander Klieverik. Dat melde het Duitse showbizzglossy blad Gala, waar ze een column voor schrijft. Balen voor Sander, maar goed nieuws voor de vrijgezelle mannen onder ons. Dat biedt immers weer mogelijkheden. En we zien meteen een sterke stijging op de FHM500 voor Syl in het verschiet.

Gala benoemt de kortstondige relatie tussen de twee ex tortelduifjes “een mislukte turbo-affaire”. Dit omdat de twee slechts een paar maanden van elkaars gezelschap genoten. Het is niet bekend waarom de romantiek maar zo kortstondig duurde. De breuk is nog niet bevestigd, echter kunnen we ervan uitgaan dat het oprecht is aangezien Gala met het nieuws komt, een blad waar Sylvie voor werkt. Die zouden zoiets natuurlijk niet plaatsen als het de reinste onzin was.

Moeite in de liefde

Sylvie heeft sinds haar breuk met voetballer Rafael van der Vaart meerdere relaties gehad. Zo verbrak ze vorig jaar oktober haar verloving nog met de superrijke zakenman Charbel Aouad uit Dubai. Daarna raakte Sylvie dus aan het daten met de 33-jarige Nederlandse Sander. Ze werden een aantal keer samen gespot bij het luxe en prachtige vijfsterren kasteel Weissenhaus aan de Duitse Oostzee. Ook werden ze een aantal keer in liefdeshoofdstad Parijs gespot. Wie wil zich nou niet samen met Sylvie in extreme luxe onderdompelen?

Pak je kans

Sylvie Meis is weer single nu. Sylvie gaf na het verbreken van haar verloving met Charbel nog aan dat het niet meevalt om de juiste man te vinden. Wij zien een vacature open en wensen de vrijgezelle mannen van de wereld veel succes met haar hart veroveren. Je moet van potdomme goede huize komen wil je deze prachtvrouw weten te strikken. Om je even te helpen herinneren waarvoor je het allemaal zou doen, hier een aantal foto’s om je geheugen wat op te frissen.

Ben jij voor Sylvie als Mooiste Vrouw van Nederland? Pak je muis erbij en ga dan als de wiedeweerga naar FHM500.nl, waar je op Sylvie kan stemmen. Blijft toch een van de allermooiste vrouwen die ons land de laatste jaren heeft voortgebracht…

Foto: Instagram @1missmeis