Technolegende Sven Väth gaat de Marktkantine op z’n kop zetten

Redactie 10 nov 2018 Entertainment

Het clubseizoen is in volle gang en dat betekent dat er weer vele mooie feestjes op de planning staan. Een van de feestjes die het meest in het oog springt, is ongetwijfeld de komst van technoveteraan Sven Väth naar de Marktkantine.

Noteer vrijdag 14 december in je agenda, want dan komt The Papa naar Amsterdam. Sven is inmiddels al ruim 37 jaar actief in de elektronische muziekwereld en is vandaag de dag een van de legendes van de techno, die je gerust in het rijtje van Carl Cox en Jeff Mills kunt plaatsen.

Sven Väth
Sven Väth in de Marktkantine in 2016.

Sven wordt Cocoon’s godfather genoemd (Cocoon = roemruchte club op Ibiza) en draaide op alle grote festivals en in de meest legendarische clubs van de wereld. Daar kan nu de sfeervolle Marktkantine aan worden toegevoegd. Hij draait de hele avond, waarbij hij wordt support krijgt van Maurizio Schmitz. De avond is onderdeel van The Sound of the 19th Season Tour 2018. Dit kan niets anders dan een dampende clubavond worden.

Trommel je partyvrienden op en scoor een kaartje, want dit wordt er eentje waar je bij moet zijn. Tickets (a 25 euro) zijn hier verkrijgbaar. Verder kun je je hier alvast op aanwezig zetten op Facebook. Zie je de 14e op de dansvloer.

 

Reageer op artikel:
Technolegende Sven Väth gaat de Marktkantine op z’n kop zetten
Sluiten