De uitgebreide Supreme x The North Face Spring collectie komt vandaag

The North Face is lekker bezig voor de lente en zomer van 2023, waar ze vorige week al hun nieuwste Low-Fi Hi-Tek-collectie voor lente/zomer 2023 introduceerden, gaan ze nu weer een samenwerking aan met Supreme. We weten het, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, maar wij denken dat het in dit geval wel goed zit. 

De Supreme x The North Face Spring 2023 collectie bestaat onder meer uit puffer jacks, shirts, truien, broeken en accessoires.

Trompe l’oeil

De trompe l’oeil print staat centraal in de collectie. Wij snappen heel goed dat niet iedereen thuis is in de kunstwereld en leggen het even voor je uit: Trompe l’oeil is gecreëerd door de Franse schilder Louis-Léopold Boilly. De artistieke term verwijst naar een zeer realistische optische illusie in de schilderkunst. Technieken worden gebruikt om driedimensionale ruimtes uit te drukken en objecten op een tweedimensionaal vlak realistisch weer te geven. Deze print zal te zien zijn op de: Taped Seam Shell Jacket, Nuptse Jacket, Mountain Pant, Montana Mitt en Borealis Backpack.

Naast de trompe l’oeil-gedrukte stijlen, komt de collectie ook met een reeks basic designs en streetwear-essentials, zoals een TNF Hooded Sweatshirt, Sweatpant, Fleece Pullover, Fleece Short, T-Shirt en Fleece Beanie. De hele samenwerking wordt gekenmerkt door co-branding, waarbij het Supreme logo onder dat van The North Face staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Supreme (@supremenewyork)

Items

De kleuren geel, paars, rood en zwart staan centraal in de Supreme x The North Face Spring 2023 collectie.

Opvallende items uit de collectie zijn de fleece trui en muts met groen-roze gevlekte motieven. De collectie komt met klassieke TNF-pieces, waaronder het Nuptse jack, de Mountain broek en het Taped Seam Shell jack. Onder de basics vallen shirts, afritsbare joggingbroeken en afritsbare hoodies.

De Supreme x The North Face Spring 2023 collectie is vanaf vandaag te koop bij Supreme.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Supreme (@supremenewyork)

 

Reageer op artikel:
De uitgebreide Supreme x The North Face Spring collectie komt vandaag
Sluiten