Supersonisch e-bikemerk Stromer komt met spiksplinternieuw fietsje

Ben je helemaal klaar met het OV of van je sokken gereden te worden door een VanMoof? Moet je effe opletten, want het Zwitserse e-bikemerk Stromer heeft een nieuw model gelanceerd. 

Stromer staat voor uitstekende Zwitserse ingenieursvaardigheden en blinken uit door hun exclusieve combinatie van tijdloos design, slimme connectiviteit, pure prestaties en maximaal bereik, aldus hun persbericht. Daar hebben ze ook wel een punt, want zij domineren al jarenlang de markt van speedpedelecs. Wij maken kennis met de nieuwe s-pedelec Stromer ST2 Pinion.

Met deze gruwelijke tweewieler tilt myStromer AG haar assortiment naar een hoger niveau. De ST2 Pinion werd in 2023 van kop tot teen opnieuw ontwikkeld en is met zijn individueel aanpasbare zitpositie en de Pinion versnelling de opvolger van de ST2 Belt. Klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar eigenlijk is het heel simpel. Dit is gewoon een dijk van een fiets.

Pinion versnelling

De Stromer speed-pedelec ST2 Pinion is een comfortabele, powervolle fiets waardoor jij nooit meer last heb van tegenwind naar je werk. Door gebruik te maken van de 6-voudige Pinion versnelling hoef je nooit meer veel kracht te zetten om vooruit te komen. Dat scheelt je weer een rug vol zweet.

In de Pinion versnelling kunnen alle versnellingen gemakkelijk via een draaischakelaar, in stand of al rijdend, gewisseld worden. De schakeling wordt niet extra belast door de motor en reageert snel op elke wisseling van versnelling. De 750 Watt sterke achterwielmotor ondersteunt ook nog eens geruisloos, krachtig en dynamisch tot 45 km/u. Dan ben je dus nog sneller van A naar B dan op je scootertje. Naast het gemak dat deze tweewieler biedt, ziet ‘ie er ook nog eens opvallend en gelikt uit. Ja, je moet uiteraard wel een helmpje op.

Beschikbaarheid van Stromer ST2 Pinion

Voor wie nu dolenthousiast is geworden: de Launch Edition, met een exclusieve Electric Green laklaag, is vanaf april 2023 verkrijgbaar. Iedereen die toch liever de Standard Edition van de ST2 Pinion heeft, moet nog wat langer geduld hebben. Deze zullen vanaf juni 2023 verkrijgbaar zijn. Moet je zelf nog even bepalen of Moon Grey of Dark Grey het beste bij jou past. Je moet er ook nog wat voorover hebben om flitsend en veilig over het fietspad te gaan, want deze nieuwe creaties zijn beschikbaar vanaf €6.890. Toch iets te veel moneys? Lees hier onze review van de Cowboy 4.

 

Reageer op artikel:
Supersonisch e-bikemerk Stromer komt met spiksplinternieuw fietsje
Sluiten