Miljoenenwedstrijd Super Bowl live te zien in Pathé

Redactie 16 jan 2018 Entertainment

Pathé gaat dit jaar de Super Bowl uitzenden in een aantal van haar bioscopen. De Super Bowl wordt altijd gezien als een van de duurste sportwedstrijden van het jaar. De pauzes worden als een fenomeen beschouwd, een paar seconde in het reclameblok kost namelijk al snel vijf miljoen euro.

Elk jaar treden er ook een aantal artiesten op tijdens de wedstrijd. Pink zal deze editie het Amerikaans volkslied zingen en Justin Timberlake zal voor de Halftime Show zorgen. Het wordt zijn tweede act op de Super Bowl. In 2004 zaten er een aantal mannen en vrouwen met rode wangetjes te kijken naar de wedstrijd, want ruim honderd miljoen kijkers zagen dat JT het leren pakje van Janet Jackson open trok tijdens de Halftime Show en er pardoes een borst uit haar leren pakje bungelde.

Elvira Mistress Of The Dark GIF - Find & Share on GIPHY

De live-wedstrijd van de Super Bowl is in de nacht van 4 op 5 februari te zien in Pathé Arena in Amsterdam, Pathé De Kuip in Rotterdam, de Haagse Pathé Spuimarkt en Pathé CineMec Utrecht. Tickets zijn hier te scoren.

De 52e editie van de Super Bowl gaat tussen de winnaars van de wedstrijden tussen de Minnesota Vikings en Philadelphia Eagles en tussen de New England Patriots en Jacksonville Jaguars. Vorig jaar gingen de New England Patriots met de zege ervandoor. Zij wonnen met 34-28 van de Atlanta Falcons.

Reageer op artikel:
Miljoenenwedstrijd Super Bowl live te zien in Pathé
Sluiten