Hier zijn de vetste filmtrailers tijdens de rust van de Super Bowl

redactie 4 Feb 2019 Entertainment

Gister vond de Super Bowl plaats en traditiegetrouw is dit het moment waarop er tijdens de rust wordt uitgepakt met commercials. Verder pakken filmdistributeurs uit met nieuwe trailers van aanstaande films. We hebben even een kleine verzameling gemaakt van wat opvallende film trailers dat tijdens de Super Bowl. Te beginnen met 2 Marvel(ous) trailers.

Avengers: End Game

De plot is nog steeds onduidelijk. Wel zien wel een glim van Captain America en deel van de groep dat nog niet uhm, de Thanos Treatment hebben gehad.

Captain Marvel

Ook hebben we weer een klein stukje Captain Marvel rennend To The Rescue met maar serieuze blik te pakken.

Fast and Furious: Hobbs and Shaw

De nieuwe trailer van Fast and Furious: Hobbs and Shaw geeft een nieuwe definitie aan de naam Fast and Furious. #AllesMoetKapot

Alita: Battle Angel

We hebben al meerdere trailers gezien van deze Over The Top film gebaseerd op de Manga uit 1990 Battle Angel Alita. Maar toch nog eentje voor de Super Bowl, omdat het kan. Gaan we dan toch een keertje een goeie Manga adapted Movie krijgen? We Shall See.

Toy Story 4

Uiteraard kon Disney niet ontbreken met een kort komisch filmpje van Woody en Buzz ter promotie van de nieuwe Toy Story 4. Hierin werd Buzz Lightyear geplaagd door een van de twee nieuw aangekondigde karakter in de filmreeks. Een pluche kuiken en een blauw pluche konijn.

Reageer op artikel:
Hier zijn de vetste filmtrailers tijdens de rust van de Super Bowl
Sluiten