Deze man heeft zijn summerbody in twee dagen klaar zonder te trainen

We kennen het gevoel allemaal wel. De eerste zonnestraaltjes beginnen langzaam door te komen en iedereen begint weer te twijfelen of de summerbody wel aanwezig is. In de winter konden we natuurlijk goed doorgaan met ongegeneerd bier tanken want die truien verbloemen alles toch wel. Maar om nou in die zomerse bloedhitte een trui aan te doen gaat misschien wat ver.

Summerbody

Dan komen we bij de vraag: hoe komen we dan zo snel aan een summerbody? Voor veel mensen betekent dit natuurlijk dat ze naar de sportschool moeten en hun dieet moeten aanpassen om zo de juiste dingen te eten. Maar, zin om te sporten hebben we natuurlijk niet, en die feestjes afzeggen is ook niet zo makkelijk als iedereen denkt.

Maar plots was daar een man met een idee in het kader ‘waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan?’. Hij vroeg zich af waarom iemand zich zo in het zweet zou werken voor een summerbody en besloot gewoon een tattoo van een sixpack te nemen. Zo simpel kan het zijn.

De tatoeage kostte hem slechts twee dagen met de tatoeëerder, zo was hij veel minder tijd kwijt dan wanneer hij zich in het zweet zou moeten werken in de sportschool. En waarschijnlijk ook net zo duur als het sportschool abonnement voor al die jaren.

Dean Gunther

Het werk is gedaan door tattoo-artiest Dean Gunther uit Manchester, die zei dat hij genoot van de uitdaging om een realistische sixpack op iemand te tatoeëren nadat hij andere pogingen tot hetzelfde had gezien die uiteindelijk teleurstellend uitpakten.

“Ik was opgewonden om deze tatoeage te zetten omdat ik het iemand eerder heb zien doen, maar het zag er niet realistisch uit en waren eenvoudige zwarte contouren. Dus besloot ik deze uitdaging aan te gaan en het helemaal anders te doen. Een van mijn meest ongebruikelijke verzoeken, maar ik ben er helemaal voor”, aldus Dean.

Wij hopen dat de beste man er nog jaren geluk van heeft en nog lang kan genieten van zijn goudgele rakkers. Maar zelf kiezen we er toch maar voor om aan de slag te gaan in de sportschool. Of beter nog, we accepteren dat we nou eenmaal geen summerbody zullen krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dean Gunther (@dean.gunther)

Reageer op artikel:
Deze man heeft zijn summerbody in twee dagen klaar zonder te trainen
Sluiten