Stupide Brit heeft spijt van stofzuigertattoo rondom zijn lul

redactie 13 jan 2016 Entertainment

Lewis Flint vond het vijf jaar geleden wel een lachen idee om een stofzuiger rond zijn schaamstreek te tatoeëren waarbij zijn eigen lul als stofzuigerslang dient. Inderdaad een grappig idee, als je fucking dronken bent.

Normale mensen worden de volgende dag wakker, lachen nog even, schudden vervolgens het hoofd en stappen onder de douche. Zo niet Lewis. Hij vond het echt een lachen idee. Dus hop, op naar de inktboer en vereeuwigen die handel. Het gaat hier overigens niet zomaar om een stofzuiger, het gaat om de in Nederland relatief onbekende Henry the Hoover. Een rode stofzuiger met ogen, neus en een mond.

Zo gezegd zo gedaan. Superlachen. Vooral de lachers op z’n hand als hij z’n tattoo weer liet zien. ‘In het begin liet ik het telkens zien, ik kreeg veel aandacht en was een held’, zegt hij tegenover de camera’s van het Britse tv-programma Bodyshockers. Omdat de stofzuiger zo’n succes was, plaatste liet hij gelijk ook maar de stekker en het stopcontact op z’n reet zetten.

Maar we zijn nu vijf jaar verder. En Lewis is ook vijf jaar ouder en misschien zelfs wel verstandiger geworden. Het lachen van de lachers op z’n hand is hem inmiddels wel vergaan. Meneer heeft spijt. Goh. Wie had dat gedacht. Lewis in elk geval niet. ‘Ik had nooit gedacht dat ik er spijt van zou krijgen.’

Maar dus toch he! Zijn liefdesleven blijkt niet onwijs de vruchten te plukken van Henry the Hoover. ‘Ik vond laatst een meisje leuk en alles ging goed totdat we naakt waren. Toen ze hem zag zei ze ‘Wat is dat? Ik ben weg!’, zegt Lewis.

Als het effe kon dan zou Lewis zijn stofzuigertattoo weg laten halen. ‘Ik ben nu zelf de grap geworden. Henry moet weg. It sucks.’ Die kans kreeg Lewis dan ook van het tv-programma, ware het niet dat dat weglaseren van inkt een pijnlijke aangelegenheid is. Na een paar minuten gaf Lewis op. ‘De gedachte dat ik rond mijn ballen moet laten laseren is ondraaglijk. Ik moet ermee leren leven.’

Reageer op artikel:
Stupide Brit heeft spijt van stofzuigertattoo rondom zijn lul
Sluiten