5 redenen waarom de FHM500 in geen enkel studentenhuis mag ontbreken

Redactie 4 jun 2018 Entertainment

Een salontafel verhoogd met kratten bier, een streepjes systeem die de tel moeten bij houden van de gezamenlijke bierconsumptie, posters van naakte vrouwen uit de jaren ’80 met nog genoeg dons voor een kachelmatje en een kroonluchter vol weg geskoepte bh’tjes van te makkelijk geschoten wild. Een studentenhuis is een grote prachtige teringbende. De huizen zijn altijd op zoek om de centimeters door nicotine verkleurde stukjes wit op te vullen. Laten wij nou net iets hebben om jouw studentenpaleis op te vrolijken. Exact, de FHM500 natuurlijk! 

Mocht je niet meteen overtuigd zijn om dit handboek met het beste van Nederlandse bodem in huis te halen, geven wij je hier 5 redenen om de knorremans in je te overtuigen. Zou eigenlijk niet nodig moeten zijn, maar hé! Wij geven je graag een duwtje in de goede richting.

1. Het maakt het studentenhuis mooier

Laten we eerlijk zijn, zo’n vrouwenbijbel hoort bij het interieur van het huis. Wanneer het op de tafel pronkt is het alsof het gemaakt is om daar te liggen. Die prachtig glinsterende wijsheid in je ooghoek maakt elke moment van de dag een stukje beter. Dat er ook nog eens veel wijze en nuttige informatie in te vinden is maakt het des te meer speciaal. Voeg iets toe aan je huis en koop hier de FHM500 voor in jouw studentenhuis.

@SHELLYSTERK IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2018! ?Check alle winnaressen op FHM.nl ??#FHM500 #feest #champagne #confetti #bloemen #shellysterk ?: @cooperseykens

A post shared by FHM Nederland (@fhm_nederland) on

2. Je kan er leuke spelletjes mee spelen

Op een brakke ochtend is er niets zo mooi als met je huisgenoten door het prachtblaadje bladeren. Wanneer je je echt verveeld kan je het grote FHM500-spel spelen. Dit spel valt te spelen vanaf drie spelers. Twee spelers nemen het tegen elkaar op om zo snel mogelijk een vraag van de derde speler te beantwoorden. Bijvoorbeeld: “Zoek de vrouw op met de mooiste ogen” of “Zoek de mooiste vrouw boven de 50 uit”. Beide spelers krijgen tien seconden de tijd om een vrouw in het blad op te zoeken. De derde speler beslist welke speler het beste resultaat neerzet. Naast jou informeren, vermaakt de FHM500 je ook op een brakke dag. Overtuigd? Haal hier jouw exemplaar voor in jouw studentenhuis.

3. Je kan je nieuwe vriendin erin vinden

Problemen in de liefde? In de FHM500 staat gegarandeerd jouw type, waarom? Omdat de 500 mooiste vrouwen van Nederland erin staan. Van alle markten zijn we thuis. Met de wijze raad van jou huisgenoten vind jij vast wel jouw ideale dame. We geven je zelfs al haar naam en haar Instagram. De eerste stappen nemen wij, daarna is het aan jou om met soepele tekst in haar DM te sliden. Koop hier jouw FHM500 voor op jouw studentenhuis snel en vind je nieuwe vriendin!

Ik ben de hoogste nieuwkomer/nummer10 in de FHM lijst mooiste vrouwen van Nederland. Een ontzettend grote eer om tussen 500 zulke prachtige vrouwen te staan. Al vind ik iedere vrouw prachtig. Want uiterlijk straalt innerlijk bepaalt…In ieder geval thanks voor alle stemmen en liefde? #fhm500 #checknuhetmagazine

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvananikita) on

4. Er staan spannende fotoshoots in met Sylvana en Shelly

Er is niks zo fijn als elke ochtend beneden komen en een stoute Sylvana die je aanstaart onder ogen komen. Geen betere manier om jouw maandagochtend op te vrolijken. Al die talloze onversierde stukjes muur vragen erom om verbeterd te worden. Geef ze wat ze willen, geef ze Sylvana en Shelly! Koop hier de FHM500 voor op jouw studentenhuis.

5. Het is perfecte vertier voor op het toilet

Benut de tijd die je spendeert op de WC en blader lekker door de FHM500. Naast 500 beeldschone dames staan het blad ook boordevol met interviews met de mooie bazen des lands. Zij laten hun wijsheid gelden en delen een stukje van hun ervaring en kritische ogen. Lees, verwerk en leer. Koop hier de FHM500 voor op het gemak van jouw studentenhuis. Je weet dat je ons ons dankbaar bent wanneer je telefoon leeg is!

Ben je nog steeds niet overtuigd? Ga toch fietsen man, jij valt niet meer te redden. Elk studentenhuis verdient een FHM500. Leg allemaal 2 euro in een potje, kies een lekker TABAC productje uit en die FHM500 ploft binnen een paar dagen bij jullie op de deurmat. Bestel het magazine nu online via wehkamp.nl. Sla toe voordat het te laat is!

Reageer op artikel:
5 redenen waarom de FHM500 in geen enkel studentenhuis mag ontbreken
Sluiten