Deze strenge regels moesten de Bunny’s volgen om bij de Playboy Mansion te wonen

Overal gelden regeltjes, vooral erg handig als je een heel huis vol met Playboy Bunny’s een beetje in toom moet houden. Toch gelden de regels niet voor iedereen, we hebben zo’n vermoeden dat Hugh lekker deed wat ‘ie wilde. Wie betaalt bepaald zeggen we dan. Het leven in het ‘Bunny huis’ bleek prachtig, maar wel vrij streng. We kregen een inkijkje van Jenna Bentley, die er een jaar heeft gewoond op haar 18e.

Playboy Mansion

Het vertrek voor de Bunny’s ligt direct naast Hefner zijn eigen Playboy Mansion. Lekker in de buurt, maar wel rustig wanneer hij wilde. Na Hefner zijn dood is het pand verkocht voor 100 miljoen dollar. De koper heeft er een soort monument van weten te maken, zo zal Hugh zijn paleisje er staan tot in de eeuwigheid.

Bunny House

Hoe Jenna over de regels vertelt, klinkt het als een redelijk heftig bestaan. Eén foutje en je staat op straat, maar gelukkig bleek er ook genoeg tegenover te staan. Voordat je er überhaupt komt wonen krijg je een uitvoerige background check. Gewoon om even te checken of je geen seriemoordenaar bent. Als je er dan eenmaal was, was een van de belangrijkste regels de avondklok. Als je niet voor 9 uur ’s avonds binnen was, kon je lekker op de stoep gaan slapen.

Een andere regel waar ze veel waarde aan hechtten was dat je geen vriendje mocht hebben. Een afspraakje met een jongen kon al een enkeltje huiswaarts betekenen. Deze regels lijken toch redelijk in het teken te staan van ‘je bent van papa Hugh, anders kun je gaan’.

Playboy
Foto: Depositphotos

De perks

Als je je aan de regels wist te houden, werd je als een prinsesje behandeld. Het Bunny huis had bioscoopzalen, trampolines, dieren en stylistes. “Het was een real-life Barbie huis.” Het allermooiste was de ‘Dial-a-dream’. Er stond een telefoon in het huis waarop je alleen maar het getal 0 hoefde te bellen en dan kon je eigenlijk alles krijgen wat je wilde. “Als ik om 3 uur ’s nachts frietjes van de McDonalds wilde, dan gingen zij het halen.” Daarnaast hoefden de dames ook niets op te ruimen, er werd schoongemaakt en voor ze gekookt.

Die Instagram sterren van tegenwoordig zijn toch niet zulke mooie baasjes als Hefner. Wie weet komt er wel nooit meer iemand langs zoals hij.

 

Reageer op artikel:
Deze strenge regels moesten de Bunny’s volgen om bij de Playboy Mansion te wonen
Sluiten