Streetgasm 2000 heeft 120 ronkende supercars aan de startlijn in Rotterdam

redactie 2 Jun 2019 Machines

De jaarlijkse supercar rally Streetgasm 2000 staat weer bijna voor de deur. Elk jaar verzamelen hier de mooiste sportwagens zich voor een rally die door heel Europa trekt. De 120 deelnemers gaan dan zeven dagen lang rondblazen langs de mooiste steden, hotels en clubs in het zuiden van Europa. Dit jaar zal het startschot op 9 juni om 12:00 gegeven worden vanaf de Rotterdamse Kuip. Check hier beelden van JayJay Boske van vorig jaar:

Je doet er echter verstandig aan om eerder aanwezig te zijn want het is mogelijk met de auto’s en de coureurs op de foto te gaan. Dit is al mogelijk vanaf 9:30 en je zult daar heel wat beroemdheden tegenkomen. Hieronder behoren DJ’s La Fuente en Sidney Samson en YouTubers zoals Gio en Hanwe. Dat La Fuente een autoliefhebber is blijkt ook wel uit een interview dat we eerder met hem deden.

De line-up

Wat voor monsters ga je hier allemaal voorbij zien komen? De line-up is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Naast eye-catchers zoals een unieke McLaren Senna en een Porsche 918 Spyder ter waarde van ruim 2 miljoen zul je nog veel meer zien. Denk bijvoorbeeld aan de Ferrari 488 Pista, Porsche GT2RS, tweemaal een Lamborghini Aventador SVJ, driemaal een Lamborghini Aventador SV, Lamborghini Hurracan Performante 7x en vier keer een Ferrari 812 Superfast. Alleen een spectaculaire wagen is echter niet genoeg om de aandacht te trekken. Bij Streetgasm 2000 dragen de deelnemers namelijk de meest extravagante outfits en worden de auto’s verpakt in speciale thema’s.

 

Reageer op artikel:
Streetgasm 2000 heeft 120 ronkende supercars aan de startlijn in Rotterdam
Sluiten