Street Fighter goes Pokémon Go: vechtpartijen op straat

Redactie 17 mrt 2018 Entertainment

We hebben het allemaal wel gespeeld toen we vretende pubers waren. Battlelen in splitscreen tegen je vrienden en schelden op je maat vanwege dat irritante butting bashing. Die tijd is al even voorbij, gelukkig verschijnt daar Street Fighter op de mobile devices. 

Zie het voor je als Pokémon Go: je gaat de straat op met je mobiel en simuleert vechtpartijen tegen andere gebruikers. Tijdens Pokémon Go moest je Pokémons vangen en bij Streetfighter ga je battles aan tegen je vrienden. Probeer je vechter steeds sterker te maken zodat ‘ie iedereen de hersens in kan slaan.

De straat op

Het spel werkt net als zijn voorgangers op Augmented Reality (AR). Je richt met je smartphone naar een plek en het gebeurt. Zo ving je bijvoorbeeld ook de Pokémons. Er zijn al talloze apps uitgekomen die AR ondersteunen, maar niemand heeft kunnen tippen aan Pokémon Go. Misschien gaat Streetfighter hier verandering in brengen. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Harry Potter en The Walking Dead dit soort games zullen uitbrengen.

Check even de video hieronder. Het ziet er echt ziek uit. Lekker classic en niet te moeilijk. Ga jij je vrienden verslaan?

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Street Fighter goes Pokémon Go: vechtpartijen op straat
Sluiten