Onverwachtse villain in de nieuwe Stranger Things trailer

redactie 21 Jun 2019 Entertainment

Het derde seizoen van Stranger Things komt eraan en Netflix verraste een paar uur geleden met de derde en hoogstwaarschijnlijk laatste trailer. De serie zal namelijk vanaf 4 juli te zien zijn op Netflix. In deze trailer krijgen we bovendien heel wat tipjes van de sluier over wat het plot gaat inhouden. Spoiler-alert: de Mind Flayer is weer terug. 

We zagen dit wezen met tentakels eerder al en nu is hij terug voor revanche. Zo zien we hem dreigend praten tegen Eleven en de rest van de gang over hoe hij hen en hun families kapot gaat maken. Aangezien de Mind Flayer zelf niet kan spreken lijkt het erop dat hij Billy, de oudere broer van Max, gebruikt om te communiceren.

Voelt weer als vertrouwd

Verder zien we weer het oude en vertrouwde terug in deze trailer. Eleven die haar speciale krachten gebruikt, de ouders die de kids ondersteunen en de gluiperige politici komen allemaal voorbij. Een groot contrast met de gemoedelijke eerste tweede trailers. De eerste trailer is overigens hier terug te kijken en de tweede hier.

Mooie momentjes

Ook zien we mooie momentjes terug zoals Eleven die tegen Mike zegt ‘trust me’ wat een referentie is aan het eerste seizoen. Toen waren de rollen omgedraaid en was Mike diegene die dat tegen Eleven zei. Ook hebben Eleven en Hopper een mooi momentje samen. Dat de serie op 4 jul uitkomt kan overigens geen toeval zijn. Amerikanen vieren dan Independence Day en dat gebeurt dus ook in Stranger Things. Normaal gesproken gebeurt dat via het afsteken van vuurwerk maar in de trailer lijken de jongens vanuit het raam naar wat anders te kijken. Genoeg vragen die voorlopig onbeantwoord blijven dus. Nog twee weekjes wachten!

Reageer op artikel:
Onverwachtse villain in de nieuwe Stranger Things trailer
Sluiten