STRAF_WERK keert dit jaar terug naar hun roots met dikke line-up

Hoewel de regen nu nog met bakken uit de hemel stort, gaat het ooit echt weer zomer worden, beloofd. En als het dan zomer is, kunnen wij niet wachten om weer even heerlijk uit onze plaat te gaan op de beste festivals. Een die deze zomer zeker op het lijstje staat: STRAF_WERK. Het Amsterdamse house- en technofestival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de mooiste feestjes van de zomer en de line-up van dit jaar is de moeite waard. Op 19 augustus kun jij je mooiste danspasjes laten zien in het Amsterdamse Havenpark.

STRAF_WERK debuteerde in 2011 en wil zich niet focussen op één specifiek geluid, maar juist een podium bieden aan alle subgenres die de house en techno rijk zijn. Dit jaar ligt de focus weer helemaal op de roots door een springplank te bieden aan jong talent.

Grote namen naar STRAF_WERK

Twee grote namen maken dit jaar hun debuut op STRAF_WERK. Met Loco Dice en The Blessed Madonna staan er ook wel meteen twee absolute headliners. De optredens van CamelPhat en Folamour tijdens ADE bevielen zo goed, dat zij ook uiteraard van de partij zijn. Maar de bekendste naam is toch wel Fisher. Zijn plaat Losing It was o-ve-ral en we kunnen hem eigenlijk niet meer horen. Nu focust Fisher zich echter meer op de underground scene en belooft het dus een verfrissende set van hem te worden.

Op de mainstage zullen ook veel interessante combinaties gemaakt worden. Het festival probeert daar juist opkomende jonge talenten samen te zetten voor een mooie back-to-back-set. Zo kun je daar onder andere Seth Troxler en PAWSA

Line-up

Adriatique, Ben Sims, The Blessed Madonna, CamelPhat, Coeus, Colyn, Cynthia Spiering, Dan Shake, Dennis Quin, Elliot Schooling b2b Liam Palmer, Ewan McVicar, Fideles, Fisher, Fleur Shore, Folamour, Franky Rizardo, Klangkuenstler, Lauren Lo Sung, Locklead (live), Loco Dice, Luuk van Dijk, Moor, ODEN & Fatzo (live), Paula Temple, Perdu, Pretty Girl, RAYZIR, ROD, Rossi., Sally C b2b Bella, Seth Troxler b2b PAWSA, Soulroots & Ceciel Moyano (live)

De tickets koop je hier

Reageer op artikel:
STRAF_WERK keert dit jaar terug naar hun roots met dikke line-up
Sluiten