Afgelopen weekend stond het titelgevecht tussen Holm en Germaine de Randamie om MMA vedergewicht kampioen te worden. De Nederlandse De Randamie won de vijf ronden durende partij en zo werd zij de eerste winnares van deze titel, een ongekende prestatie!

Dat matten was natuurlijk bruut en keihard en trok heel veel aandacht, maar de oplettende kijker ving nog iets moois op naast de wedstrijd. Er lopen namelijk altijd wat dames rond om het event te promoten en deze keer was de zogenoemde ringbabe niemand minder dan Arianny Celeste. Deze schone is ons natuurlijk welbekend en we willen haar graag nog even uitlichten.

Speciaal voor Valentijnsdag heeft de brunette een fotoshoot gedaan in stomende rode lingerie. Deze verleidelijke vrouw laat ons even wegdromen op de zware maandagochtend. De hele week staat nog voor de boeg maar met deze plaatjes waar de vonken vanaf spatten, is je maandag in elk geval weer een geweldige dag. Arianny is zonder twijfel de meest mooie dame die bij UFC rondloopt, het is te hopen dat ze vaker van zich laat horen!

Hola Papi💋🎀#fbf

A photo posted by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on

All I need for Valentine's Day are my two loves Bentley and Enzo and my super sexy @meundies !! ❤ – #valentinesday #meundies

A photo posted by Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) on

 

Maxim