Steven Seagal gaat andere cryptomunten slopen met eigen bitcoinvariant

Redactie 22 feb 2018 Entertainment

Opperbaas Steven Seagal is niet alleen onverslaanbaar in zijn omstreden actiefilms, maar nu gaat hij ook de bitcoin in. Op het moment dat de cryptowereld zich in een wisselvallige periode verkeert past Seagal daar mooi in het straatje met zijn wispelturige carrière. De Bitcoiin2Gen is de nieuwe cryptocoin om mee rijk te worden.

De bekende Hollywoodacteur staat natuurlijk bekend om zijn excentrieke verschijning. Maar niet vele weten dat hij zenmaster is. Dat is niet het enige, zo is Seagal budhist, zen leraar en een healer. Dat had je niet verwacht achter ‘s wereld bruutste acteur. Met deze gedachte heeft hij ook Bitcoiin2Gen opgestart. Hij wil met mensen wakker schudden in het gewone leven en komt daarom met de nieuwe cryptomunt.

Staat als een huis

Bitcoiin2Gen zal niet de normale munt worden waarvan we gewend zijn. Hij zal helemaal op zichzelf staan. Deze zal een eigen P2P betalingssysteem krijgen, een eigen wallet, miningsysteem en zelfs een eigen blockchain. Dat is een hele hoop als we onze vechtersbaas mogen geloven.

Het wordt niet een bitcoin dat zo even Steven Seagal gaat zich serieus bezig houden met zijn nieuwe bitcoin. Hij meldt het nieuws via zijn Twitteraccount waarop zijn laatst geposte bericht alweer bijna een jaar terug is. Dus het is allemaal serious business. Laten we hopen dat de oude rot in het vak ass gaat kicken met deze munt. We gaan er alvast in belegen. Anders zou je altijd nog naar deze geniale munten kunnen kijken.

 

Reageer op artikel:
Steven Seagal gaat andere cryptomunten slopen met eigen bitcoinvariant
Sluiten