Steve-O daagt Justin Bieber uit om te knokken in plaats van Tom Cruise

redactie 3 Jul 2019 Entertainment

We waren er allemaal even onderste boven van toen we het nieuws kregen dat Justin Bieber een potje wilde matten met Tom Cruise. Want hoe dan?! De uitdaging ging viraal, maar het lijkt er nu alweer op dat een andere gegadigde zich gemeld te hebben. Niemand minder dan Steve-O wil Justin onderuit trappen in de Octagon. 

De uitdagingen onder de sterren begon allemaal in juni toen Justin de volgende Tweet plaatste

Een paar dagen later kwam Bieber er toch op terug en gaf toe dat Tom waarschijnlijk van hem zou winnen. ‘It was just a random tweet. I do that stuff sometimes, I think he’d probably whoop my ass in a fight. I’d have to get in good shape.’ Beetje flauw Justin. We waren de uitdaging alweer bijna vergeten totdat Steve-O ineens opdook uit het niets.

Steve-O

Mister dare-devil Steve-O die vooral bekend is van zijn zieke stunts in zijn tijd bij Jackass daagt Justin nu uit voor een knokpartij in de octagon.  De Jackass-superster zei in een interview met TMZ zelfs al contact te hebben opgenomen met Dana White. Deze beste man is de huidige voorzitter van UFC. Volgens Steve-O ging hij akkoord als Tom Cruise het gevecht niet aangaat. Iemand anders moet immers toch de kooi in om tegen Bieber te vechten. Steve-O zei: Ik ben het beu om over het hoofd gezien te worden vanwege mijn potentieel als kooivechter, oké?’

Winst?

Maar wie zou deze titanenstrijd winnen? Justin Bieber is veel jonger, maar Steve-O kan wel tegen een stootje. Tijdens zijn Jackass-tijd heeft hij velen lichamelijke ongemakken ervaren (denk aan een vishaak die hij door zijn wang deed of een bloedzuiger die hij op zijn oog deed). Wie zal de strijd winnen?

Reageer op artikel:
Steve-O daagt Justin Bieber uit om te knokken in plaats van Tom Cruise
Sluiten